Dexandra VIP Club
10 Days ago
Viewed Last 20 Comments - Total Comment : 0
dexandra_vip_club

@dexandra_vip_club

Dexandra VIP Club


Comment from Dexandra VIP Club:

. DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . Lepas raya pulak tu. Sure ramai yg tgh kering kontang sekarang kann. . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 . dropshipwanted love tweegram instagood bestoftheday instacool instago all_shots follow webstagram colorful style swag allshots amazing smile follow4follow like4like instalike tbpicoftheday foodinstadaily

Viewed Last 120 Likes - Total Like : 9