Search Tagsfor makeuporiginal

SK-II ORIGINAL 💯% (violeta_skii) Instagram Photos and Videos

SK-II ORIGINAL 💯%

@violeta_skii


Comment from SK-II ORIGINAL 💯%:


Alhamdulillah Testimoni 😊🙏🏻 @violeta_skii Ditunggu next ordernya yaa... . . skiioriginal skiimurah skiitravelsize skii skiipaket skiitrial skiipromo skiimurahbanget skiiready skiicellumination skiirna skiipitera skiipouchmurah skiigoldpouch skiibrushset skiijawatengah skiisemarang skiijateng skiisale skiimurah makeuporiginal pouchskii travelbagskii goldbagskii skiipurwodadi skiijogja skiisolo skiipati skiikudus lipstickskii testimonivioletaskii

3 Minutes ago
Mary Kay Malaysia #FreshBeauty (syeerazhshm) Instagram Photos and Videos

Mary Kay Malaysia #FreshBeauty

@syeerazhshm


Comment from Mary Kay Malaysia #FreshBeauty:


Kekakak sudah mengalami penuaan melampau walaupun baru berumur 30an? Kedutan dan garis halus banyak di wajah? . Timewise Repair di formulasikan untuk wanitan 50 tahun ke atas yang ingin menganjalkan semula kukit wajah yang berkedut dan tua! . Even kekakak lebih muda tetapi sudah mengalami masalah seperti di atas, juga boleh menggunakan Timewise Repair ni ye . 4 item di atas adalah set basic untuk wanita yang ingin cepat, touch 'n' go! Sap sup sap settle masalah 😜😜😜 . Boleh contact saya . Syeera +6019 421 2226 👗 Beauty Consultant 👠 Future Sales Director 👛 Mary Kay Malaysia . marykay marykayshahalam marykayselangor marykaymalaysia marykaymakeup marykayproducts marykaybeautyconsultant marykaylipstick lipstick mattelipstick makeup mua sayanakcantik beautiful woman ootd makeupmalaysia makeuporiginal beautyconsultant TimewiseRepair ipohcityawesome

10 Minutes ago
share in jar makeup & skincare (chix_corner) Instagram Photos and Videos

share in jar makeup & skincare

@chix_corner


Comment from share in jar makeup & skincare:


Clearasil Ultra Rapid Action Pads Share in jar 10 pads / IDR 45.000 jualclearasil jualclearasilrapidactionpads clearasil clearasilrapidaction makeup makeupori makeuporiginal jualmakeup jualmakeupori jualskincareori jualskincare sharemakeup shareinjar clearasilshareinjar makeupmurah jualkosmetikmurah jualkosmetik jualsampel jualsampelskincare shareinjarmurah jualsamplemakeup

16 Minutes ago
share in jar makeup & skincare (chix_corner) Instagram Photos and Videos

share in jar makeup & skincare

@chix_corner


Comment from share in jar makeup & skincare:


Kiehl's Midnight Recovery Concentrate Share in bottle 5 ml / IDR 110.000 jualkiehls jualkiehlsmrc kiehls kiehlsmidnightrecovery kiehlsmrc jualskincare jualskincareori jualskincareoriginal makeup makeupori makeuporiginal jualmakeup jualmakeupori sharemakeup shareinjar shareinjarkiehls kiehlsshareinjar makeupmurah jualkosmetikmurah jualkosmetik jualkiehlsori jualkiehlsoriginal kiehlsskincare shareinjarmurah jualsampelskincare jualsamplemakeup jualsamplekiehls

17 Minutes ago
share in jar makeup & skincare (chix_corner) Instagram Photos and Videos

share in jar makeup & skincare

@chix_corner


Comment from share in jar makeup & skincare:


Skindinavia The Make Up Finishing Spray Bridal Share in spray bottle 20 ml / IDR 95.000 Kiss-proof, cry-proof and sweat-proof, Skindinavia’s ultra-fine spray is specially designed to resist the effects of excess moisture and helps keep makeup looking flawless. Our award-winning mist controls stress-induced shine and keeps makeup photo-ready for up to 16 hours. Recommended for all skin types. ☑Winner of Brides' Magazine Beauty Award. ☑86% of users agree: The Makeup. ☑Finishing Spray Bridal makes their skin look smoother. ☑94% of users agree: this is a must-have in the summer months.Our patented Temperature Control Technology®helps prevent the appearance of shine. ☑Proven to reduce the need for touch-ups or blotting. ☑All Skindinavia products are paraben-free and hypoallergenic. ☑Cruelty-free. jualskindinavia jualskindinaviamurah jualskindinaviabridal skindinaviabridal makeupori makeuporiginal jualmakeup jualmakeupori jualskincare jualskincareori skincareoriginal sharemakeup shareinjar tarteshareinjar skincaremurah makeupmurah jualkosmetik jualskindinaviaori skindinaviamurah shareinjarmurah jualsampelskincare jualsamplemakeup skindinaviaindonesia

17 Minutes ago
share in jar makeup & skincare (chix_corner) Instagram Photos and Videos

share in jar makeup & skincare

@chix_corner


Comment from share in jar makeup & skincare:


SK II FACIAL TREATMENT ESSENCE SHARE IN BOTTLE 10 ML / IDR 65.000 20 ML / IDR 125.000 30 ML / IDR 185.000 Baru Terbukti. Kulit Sebening Kristal Anda dapat bertahan hingga 10, 20, 30 tahun dari sekarang. Produk andalan SK-II yang dinobatkan sebagai yang terlaris dan banyak dicintai, Facial Treatment Essence memiliki lebih dari 90% PITERA™, bahan yang ditemukan lebih dari 30 tahun yang lalu namun masih tetap sama hingga hari ini. Formula yang tak tergantikan ini dengan lembut membantu mengangkat sel kulit mati pada permukaan kulit wajah dan membantu siklus peremajaan permukaan kulit. Hanya dalam 14 hari, membantu mentransformasi 5 dimensi kulit Anda: membantu menyamarkan bintik hitam, membantu mengurangi tampilan kerutan, membantu menyempurnakan tekstur kulit, kulit terasa lebih kencang serta membantu kulit tampak lebih cerah. Kulit tampak lebih bersinar menawan sebening kristal. Satu-satunya essence kecantikan yang memiliki lebih dari 90% PITERA™. Sebuah bahan bio alami dengan kandungan lebih dari 50 zat nutrisi micro yang merupakan bahan asli dari SK-II & hanya dibuat di Jepang. Dengan pemakaian 1 minggu, 82% pengguna mengatakan ingin memakai kembali. 94% setuju FTE mampu membantu meningkatkan tekstur kulit 91% setuju FTE mampu menyerap ke dalam kulit dengan cepat 85% setuju FTE mampu membuat kulit terasa halus jualskincareori jualsk2 jualskii jualsk2fte jualsk2murah jualskincareori makeup makeupori makeuporiginal jualmakeup jualmakeupori jualfte sharemakeup shareinjar ftemurah shareinjar makeupmurah jualkosmetikmurah jualkosmetik jualsk2ori jualsk2original sk2fte shareinjarmurah jualsampelskincare jualsamplemakeup jualsampleskii jualsamplesk2

18 Minutes ago
share in jar makeup & skincare (chix_corner) Instagram Photos and Videos

share in jar makeup & skincare

@chix_corner


Comment from share in jar makeup & skincare:


Paula's Choice Resist C15 Share in bottle 4 ml / IDR 180.000 jualresistc15 jualpaulachoice jualpaulaschoice paulachoice makeup makeupori makeuporiginal jualmakeup jualmakeupori jualpaulachoiceresist sharemakeup shareinjar paulachoicemurah shareinjar makeupmurah jualkosmetikmurah jualkosmetik shareinjarmurah jualskincare jualskincareori jualskincaremurah jualsampelskincare jualsamplemakeup

19 Minutes ago
Kahveli Makyaj 💕 (kahvelimakyaj) Instagram Photos and Videos

Kahveli Makyaj 💕

@kahvelimakyaj


Comment from Kahveli Makyaj 💕:


Daha Parmanlamadan Fotorafını Çektim Renkleri Çok Güzel❤️🍭🔥 MUTLU CUMALAR😻💕

41 Minutes ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


Alhamdulilah barang cust dah sampai! ✔ Now, ada sesiapa tak nak order set makeup murah and nak join postage pada hari sabtu nanti? Kalau ada, cepat cepatlah DM hakak ye 😚 Teruskan support @arizshoppe ya semua! 💪💪💪 . . sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah bukanyasheyashe trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupby cute sayanakcantik makeupsetmurah makeupset hotseller mirafilzah igshopmurah feedback

54 Minutes ago
ig promo kianda.denjswart (kiandamakeup_promo) Instagram Photos and Videos

ig promo kianda.denjswart

@kiandamakeup_promo


Comment from ig promo kianda.denjswart:


Makeup and Hairdo for Party, Wisuda, Prewedding, Wedding, Lamaran , Promosi jabatan , Sweet seventeen , Fashion show, dll Silahkan follow ig : @kianda.denjswart untuk melihat portfolio hasil makeup & hairdo Makeup & Hairdo cantik dengan harga bersahabat 😊😊😊 Makeup your day with @kianda.denjswart cantik... silahkan dm/cek bio untuk info lebih lanjut 😍😍😍😍 ***************** makeupoftheday tutorialmakeup muajakarta makeupnatural hairdojakarta bridesmaidhairdo bridesmaidgaun gaunpesta kebayawisuda sewakebaya sweetseventeen weddingorganizer wojakarta weddingjakarta kebayamodern partyorganizerjakarta weddingorganizerjakarta makeupandhairdojakarta makeupkerumah naturalmakeup makeupmurah makeuporiginal makeupori sulamalis photobooth fotokeluarga familypicture familyphotograph

1 Hours ago
ig promo kianda.denjswart (kiandamakeup_promo) Instagram Photos and Videos

ig promo kianda.denjswart

@kiandamakeup_promo


Comment from ig promo kianda.denjswart:


Makeup and Hairdo for Party, Wisuda, Prewedding, Wedding, Lamaran , Promosi jabatan , Sweet seventeen , Fashion show, dll Silahkan follow ig : @kianda.denjswart untuk melihat portfolio hasil makeup & hairdo Makeup & Hairdo cantik dengan harga bersahabat 😊😊😊 Makeup your day with @kianda.denjswart cantik... silahkan dm/cek bio untuk info lebih lanjut 😍😍😍😍 ***************** makeupoftheday tutorialmakeup muajakarta makeupnatural hairdojakarta bridesmaidhairdo bridesmaidgaun gaunpesta kebayawisuda sewakebaya sweetseventeen weddingorganizer wojakarta weddingjakarta kebayamodern partyorganizerjakarta weddingorganizerjakarta makeupandhairdojakarta makeupkerumah naturalmakeup makeupmurah makeuporiginal makeupori sulamalis photobooth fotokeluarga familypicture familyphotograph

1 Hours ago
ig promo kianda.denjswart (kiandamakeup_promo) Instagram Photos and Videos

ig promo kianda.denjswart

@kiandamakeup_promo


Comment from ig promo kianda.denjswart:


Makeup and Hairdo for Party, Wisuda, Prewedding, Wedding, Lamaran , Promosi jabatan , Sweet seventeen , Fashion show, dll Silahkan follow ig : @kianda.denjswart untuk melihat portfolio hasil makeup & hairdo Makeup & Hairdo cantik dengan harga bersahabat 😊😊😊 Makeup your day with @kianda.denjswart cantik... silahkan dm/cek bio untuk info lebih lanjut 😍😍😍😍 ***************** makeupoftheday tutorialmakeup muajakarta makeupnatural hairdojakarta bridesmaidhairdo bridesmaidgaun gaunpesta kebayawisuda sewakebaya sweetseventeen weddingorganizer wojakarta weddingjakarta kebayamodern partyorganizerjakarta weddingorganizerjakarta makeupandhairdojakarta makeupkerumah naturalmakeup makeupmurah makeuporiginal makeupori sulamalis photobooth fotokeluarga familypicture familyphotograph

1 Hours ago
ig promo kianda.denjswart (kiandamakeup_promo) Instagram Photos and Videos

ig promo kianda.denjswart

@kiandamakeup_promo


Comment from ig promo kianda.denjswart:


Makeup and Hairdo for Party, Wisuda, Prewedding, Wedding, Lamaran , Promosi jabatan , Sweet seventeen , Fashion show, dll Silahkan follow ig : @kianda.denjswart untuk melihat portfolio hasil makeup & hairdo Makeup & Hairdo cantik dengan harga bersahabat 😊😊😊 Makeup your day with @kianda.denjswart cantik... silahkan dm/cek bio untuk info lebih lanjut 😍😍😍😍 ***************** makeupoftheday tutorialmakeup muajakarta makeupnatural hairdojakarta bridesmaidhairdo bridesmaidgaun gaunpesta kebayawisuda sewakebaya sweetseventeen weddingorganizer wojakarta weddingjakarta kebayamodern partyorganizerjakarta weddingorganizerjakarta makeupandhairdojakarta makeupkerumah naturalmakeup makeupmurah makeuporiginal makeupori sulamalis photobooth fotokeluarga familypicture familyphotograph

1 Hours ago
MAKEUP_FOR_FUN (the.saints.stuff) Instagram Photos and Videos

MAKEUP_FOR_FUN

@the.saints.stuff


Comment from MAKEUP_FOR_FUN:


NUOVO POST sulla mia pagina FACEBOOK, trovate il link nella bio! Non so se avete mai provato questa palette contouring di @hm ma per me è stata una rivelazione: . Ottima pigmentazione e sfumabilità . Ottimo rapporto qualità prezzo (soli €9,90) . Dura nel tempo . I colori sono differenti e non si confondono APPROVATA! haul review instadaily instamakeup instabeauty like4like tagsforlikes l4l approved mua selftaught palette contouringandhighlighting coolstuff makeupstuff beautystuff makeupfanatic makeuporiginal lovemakeup beautyaddict dressyourface makeupmafia beautyblog contourpalette contour slave2beauty makeupaddict makeupjunkie recensione

1 Hours ago
ig promo kianda.denjswart (kiandamakeup_promo) Instagram Photos and Videos

ig promo kianda.denjswart

@kiandamakeup_promo


Comment from ig promo kianda.denjswart:


Makeup and Hairdo for Party, Wisuda, Prewedding, Wedding, Lamaran , Promosi jabatan , Sweet seventeen , Fashion show, dll Silahkan follow ig : @kianda.denjswart untuk melihat portfolio hasil makeup & hairdo Makeup & Hairdo cantik dengan harga bersahabat 😊😊😊 Makeup your day with @kianda.denjswart cantik... silahkan dm/cek bio untuk info lebih lanjut 😍😍😍😍 ***************** makeupoftheday tutorialmakeup muajakarta makeupnatural hairdojakarta bridesmaidhairdo bridesmaidgaun gaunpesta kebayawisuda sewakebaya sweetseventeen weddingorganizer wojakarta weddingjakarta kebayamodern partyorganizerjakarta weddingorganizerjakarta makeupandhairdojakarta makeupkerumah naturalmakeup makeupmurah makeuporiginal makeupori sulamalis photobooth fotokeluarga familypicture familyphotograph

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 333 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 332 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 331 READYSTOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 329 READYSTOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 328 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 327 READYSTOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 326 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 325 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
🇲🇾MARY KAY BEAUTY CONSULTANT🇲🇾 (nialina_maryk) Instagram Photos and Videos

🇲🇾MARY KAY BEAUTY CONSULTANT🇲🇾

@nialina_maryk


Comment from 🇲🇾MARY KAY BEAUTY CONSULTANT🇲🇾:


Kekakak suka pakai lipstik matte ke? Kering bibir tak? Pastu nampak banyak garisan kat bibir eh? Lama-lama tak merekah ke? Atau teruk lagi, ada yang sampai berdarah! 😨 . Jangan risau, Mary Kay boleh bantu merawat bibir anda. Nanti boleh pinkish-pinkish gitu. Jom try 👇🏻 . 1️⃣ Satin Lips Shea Sugar Scrub 2️⃣ Satin Lips Shea Butter Balm Okay apa fungsi kedua-dua produk ini? . 👄 Scrub - mengelupas secara lembut untuk menghaluskan, melembutkan dan mengilatkan bibir. Bye-bye bibir kering! 👄 Balm - melembapkan bibir dengan mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Jadi takdelah wajah tu nampak kusam kan? 😉 . Jom jaga bibir anda supaya lebih sihat. . 📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia marykayterengganumarykaymakeupmarykaybeautyconsultant marykaymalaysiamarykaykosmetikmarykayproductsmakeupmakeupmalaysiamakeuporiginalmuamuamalaysiamarykaylipbalm sayajualkosmetik bazarpaknil laraalana aaisyahdhiarana raya2017 bibir ruangrezekihanania

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 324 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 323 READY STOCK!! . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 322 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
Makeup USA Authentic (yourpretty_stuff__) Instagram Photos and Videos

Makeup USA Authentic

@yourpretty_stuff__


Comment from Makeup USA Authentic:


READY STOCK GIRLACTIK Matte Lip Paint Duo . Idr 330.000 Yup kali ini Girlactik menghadirkan Duo Stick Lip Paint. Jadi dalam 1 Stick ini kamu bisa dapet 2 warna, so lebih hemat ketimbang beli 1an. banyak review yg bilang formula liquid lipstick ini yang terbaik dari liquid lipstick yang lain.👍 emang bener, walaupun haislnya matte tapi nyaman banget dipake. gak lengket dan gak bikin bibir pecah kering. Duo Stick Lip Paint ini isinya (3.5ml x 2) kalo beli yg 1an itu isinya 7.5ml jadi ini versi mini nya lah ya. jadi menurut aku harganya segitu worth it. Recommended! . available shade : ❤ Allure - Posh ❤ Demure - Bashful ❤ Divine - Playful ❤ Blossom - Sweet . ORIGINAL 100% . jualmakeuporiginal makeupmurah jualmakeupbranded tokomakeuponline jualoriginalmakeup jualsephoramakeup jualkosmetik jualmakeupreadystock readystockmakeup makeuporiginal makeupreadystock jualmakeupori makeupsephora jualmakeupsephora jualmakeupusa makeupimport jualgirlactikflirtatious jualgirlactiksweet jualgirlactik jualgirlactikori jualgirlactikoriginal jualgirlactikmurah jualgirlactikmattelippaint jualgirlactikallure jualgirlactikstarlet jualgirlactikdemure jualgirlactikdivine jualgirlactikduo jualgirlactikmattelippaint jualgirlactikmattelippaintduo

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 321 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 320 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 319 READY STOCK . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 318 READY STOCK!! . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago
LETS SHOPPING ! 😍💕 (arizshoppe) Instagram Photos and Videos

LETS SHOPPING ! 😍💕

@arizshoppe


Comment from LETS SHOPPING ! 😍💕:


SET MAKEUP RM25 ONLY !!! 😍😍😍 . . Siapa cepat dia dapat. Siapa tak dapat, maaf. Stock memang betul betul terhad! Jadi jangan lepaskan peluang keemasan! 😎 . . 👉SET 317 READYSTOCK! . . Exclude postage tau! Nak tahu postage berapa boleh DM hakak 😘 i will reply within 48 hrs. Sabar ya if hakak reply lambat, im still student 😊 sayajualmakeup makeupmurah sayajualmurah makeupbyme noradanish beautymakeup hotseller bestsellermakeup trustedsellermalaysia makeupartist makeuporiginal setmakeupmurah makeupbyarizshoppe cute sayanakcantik beautygirl

1 Hours ago