Search Tagsfor polaroid

Josephine🍓 (truejosie) Instagram Photos and Videos

Josephine🍓

@truejosie


Comment from Josephine🍓:


friday the 13th polaroid

3 Seconds ago
まさかす (masakasu) (get0831kingdom) Instagram Photos and Videos

まさかす (masakasu)

@get0831kingdom


Comment from まさかす (masakasu):


バスにiPhone忘れて、拾いに行ってた先で見つけたPVに出 たPVに出て来そうなやーつ iPhoneを探すが鬼便利(サ alley line trainline trainlife trainspotting trainingday traintracks 電車 線路 filmphoto filmcamera filmphotography pola polaroids polaroid polacamera polacam instastreet

7 Seconds ago
bunting flag Cimahi (buntingflag_cimahi) Instagram Photos and Videos

bunting flag Cimahi

@buntingflag_cimahi


Comment from bunting flag Cimahi:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

13 Seconds ago
Lizzy Ferdinandi (oohlalalizzy) Instagram Photos and Videos

Lizzy Ferdinandi

@oohlalalizzy


Comment from Lizzy Ferdinandi:


This Polaroid of me presenting Luna in our backyard came out kinda weird but, I don’t know, I adorned it with petals and kinda love it? 🌸

16 Seconds ago
bunting flag Cimahi (buntingflag_cimahi) Instagram Photos and Videos

bunting flag Cimahi

@buntingflag_cimahi


Comment from bunting flag Cimahi:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

47 Seconds ago
POLAROID&PHOTOBOOK MURAH (fnservice) Instagram Photos and Videos

POLAROID&PHOTOBOOK MURAH

@fnservice


Comment from POLAROID&PHOTOBOOK MURAH:


Dont miss it! There's still time to take advantage of our SALE to print your photos to keep them safe for future 🤗🌸 Kindly whatsapp our admin 013-2236280 *pls dont dm we might cannot see the notification polaroidmurah photobookmurah photobookklang photobooksetiaalam polaroid photobook dropshipneeded dropship photomurah sayajualmurah barangmurah bazaarpaknil

58 Seconds ago
BUNG Art Official (bungartofficial) Instagram Photos and Videos

BUNG Art Official

@bungartofficial


Comment from BUNG Art Official:


Cetak Polaroid Lamongan 1 Paket Cuma Rp. 10.000,- Dapat 25 Foto Ukuran 6CM X 9CM Langsung Chat WA Aja Buat Tanya Soal Harga. Ke 085655815830 Juga Melayani Desain, Foto Studio, Sewa Kamera, Pemotretan Prewedding, Wedding, Akad Nikah, Album Kenangan, Dll Terima Kasih. Buruan Ajak Teman, Sahabat, Pasangan, Atau Keluarga Anda Mampir Ke Studio BUNG Art Alamat : Jl. Lamongrejo No. 117 Lamongan (Depan Bank Mandiri Lamongan) Klik Link Ini Untuk Chat Langsung Ke WA : http://bit.ly/bungart (Atau Copy Paste di Browser Anda) cetakfoto cetakmurah cetakpolaroid polaroid polaroidlamongan cetakpolaroidmurah cetakpolaroidlamongan cetakpolaroidlmg cetakfotomurah cetakfotomurahlamongan

1 Minutes ago
Aryan Saputra (aryansaputra01) Instagram Photos and Videos

Aryan Saputra

@aryansaputra01


Comment from Aryan Saputra:


Kelak dua pasang mata akan saling tatap . . _____________________________ Taman PT. JAMBIKA RAYA, Ds. Talang Silungko, Kec. Bathin II Pelayang, Muara Bungo, jambi. . . _____________________________ lfl explorejambi exploreindonesia explorejambi pesonamerangin pesonaindonesia pesonabangko travelling travellerkece indotravellers kekinian travellingram jalanjalan jalanjalanindonesia kampretberkelas travel travellingram gantungankunci airterjun polaroid polisi kapolsek bungomembangun

1 Minutes ago
bunting flag Cimahi (buntingflag_cimahi) Instagram Photos and Videos

bunting flag Cimahi

@buntingflag_cimahi


Comment from bunting flag Cimahi:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

1 Minutes ago
Hello, dude! (all.uneed_) Instagram Photos and Videos

Hello, dude!

@all.uneed_


Comment from Hello, dude!:


Yaampun mau punya foto kaya polaroid, tp mahal bgt harus beli instax(?) hai! Kami alluneed solusinya! Instax bs berjuta2 , right???? Kalem aja sista/agan. All u need menyediakan cetak foto ala polaroid dengan bahan tidak kalah bagus dgn polaroid asli. Bahan : art cartoon 260gsm dengan laminasi glossy yg bikin anti air dan ga gampang robekk!!! Cuma 1000!!! What? Seribu? SERIBU??? Iya dong!! Minimal order ada kak? Ya ada dong. Cuma 20 aja minimal ordernya karna harga kita dijamin termurah dan high quality!! Dijamin gak ngecewain kalian semua dan sudah banyak testimonial. Silahkan diorder semuaaa💜💜💜💜 cetakpolaroidm cetakpolaroidtermurah cetakpolaroidtangerang cetakpolaroidbekasi cetakpolaroidjakarta polaroid cetakfotopolaroidmurah

1 Minutes ago
태민주, 23 (alswn96) Instagram Photos and Videos

태민주, 23

@alswn96


Comment from 태민주, 23:


일본 자유여행 osaka travel daily polaroid namba dotonbori glico

1 Minutes ago
POLAROID โพลารอย์ 2฿ | ของขวัญ (polapony) Instagram Photos and Videos

POLAROID โพลารอย์ 2฿ | ของขวัญ

@polapony


Comment from POLAROID โพลารอย์ 2฿ | ของขวัญ:


ปฏิทินโพลารอยด์ 📆 มีหลายแบบมาก ทักสอบถามได้น้า รับตัวแทนจำหน่ จำหน่ายฟรี ___________________ : @puk6367e (มี @ด้วยน้า) ยังสั่งได้อยู่น้า มีของแถมเพียบ ทางร้าน แอดไลน์ม 😍 ___________________________ _____________________ ปฏิทินโ , รูปเราเอง 📆 ใช้รูปขนาด ใบละ 4×6" จำนวน 12 รูป ⭐ ราคาเซ็ตละ 190 บาท ⭐ ____________________________ ____________________ ร้านใช้ก Kodak High Gloss ทนการขูดขีด ภาพไม่แตก งานคุณภาพ ให้สีอิ่มกว่ากระดาษโ คมชัด อัดรูปกันน้ำ เก็บไว้ได้นาน สีไม่ซีดจาง น้ำหมึกคุณภาพดี ระบบหมึก 6 แท็งก์ งานคุณภาพไว้ใจร้าน Polapony 🙏 ___________________________ _____________________ reviewb polaroid kodak ภาพไม่แตก งานคุณภาพ กรอบลอย กระดาษโฟโต้ ระบบอัดกันน้ำ สีสวย ป้ายธง มอบได้ทุกเทศกาล ราคาถูก โพลารอยด์ ภาพโพลารอยด์ คมชัด ปฏิทินโพลารอยด์ เกาหลี ของขวัญ ของรับปริญญา ราคาถูก สัตว์เลี้ยง ของปัจฉิม ของแทนใจ มีของแถม คนรัก ติ่งเกาหลี kpop poster รับตัวแทนฟรี โปสเตอร์

2 Minutes ago
A G U S       U C H A (agus_ucha) Instagram Photos and Videos

A G U S U C H A

@agus_ucha


Comment from A G U S U C H A:


2 Minutes ago
wizzy sanjaya (wizzy_sanjaya) Instagram Photos and Videos

wizzy sanjaya

@wizzy_sanjaya


Comment from wizzy sanjaya:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

2 Minutes ago
shunsuke_sakuma (shunsuke_sakuma) Instagram Photos and Videos

shunsuke_sakuma

@shunsuke_sakuma


Comment from shunsuke_sakuma:


今シーズン初のスノーボードは1人で札幌国際スキー場へ。 やっ へ。 やっと行けた…。 怪我だけしないように安全に滑ります。 札幌 北海道 hokkaido snowboard スノーボード ポラロイド POLAROID 札幌国際スキー場

2 Minutes ago
POLAROID&PHOTOBOOK MURAH (fnservice) Instagram Photos and Videos

POLAROID&PHOTOBOOK MURAH

@fnservice


Comment from POLAROID&PHOTOBOOK MURAH:


SALE ❗️ Swipe left. Feedback customer. Thankyou support us ! We use glossy paper 210gsm For any inquiries ws 👇🏻 017-6967695 miniphotoprin miniphoto polaroid polaroidmurah miniphotomurah sayajualmurah sayajualminiphoto canon canonuser henna photohenna polaroid gambarmurah gambar4r gambar8r pakejweddingmurah feedbackfnservice dropship dropshipwanted dropshipneeded sale cnysale valentinesale

3 Minutes ago
wizzy sanjaya (wizzy_sanjaya) Instagram Photos and Videos

wizzy sanjaya

@wizzy_sanjaya


Comment from wizzy sanjaya:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

3 Minutes ago
Alexa Aesthetic (alexachungaesthetic) Instagram Photos and Videos

Alexa Aesthetic

@alexachungaesthetic


Comment from Alexa Aesthetic:


🖤🖤🖤 . . . alexachung happyvalentinesday valentinesday photoshoot selfie portrait polaroid editorial model modeling models instagram fashioneditorial fashioncampaign beauty beautycampaign fashion magazine photography candid tbt fbf wbw blackandwhite blackandwhitephotography blackandwhitephoto holiday

3 Minutes ago
masya (ber.analog) Instagram Photos and Videos

masya

@ber.analog


Comment from masya:


I wanted to buy more souvenirs but they are expensive 😢 // Annecy, France - January 2018 Canon A-1 Agfa Vista 200 . . . . . . . . lomography ishootfilm filmisnotdead 35mm indo35mm analogmood retroikafilme wearefilmfolks jakarta fujica fujicampf105 polaroid canon canona1 kameramanual filmcameraclub filmphotography ishootfilm buyfilmnotmegapixels indofilmlab webelieveinfilm istillshootfilm stokanalog analogfeatures 35analog france annecy

4 Minutes ago
wizzy sanjaya (wizzy_sanjaya) Instagram Photos and Videos

wizzy sanjaya

@wizzy_sanjaya


Comment from wizzy sanjaya:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

4 Minutes ago
ShetlerJones (shetlerjones) Instagram Photos and Videos

ShetlerJones

@shetlerjones


Comment from ShetlerJones:


Writing Sessions ☞

4 Minutes ago
Ralph Joseph Magpatoc (rjosephmm) Instagram Photos and Videos

Ralph Joseph Magpatoc

@rjosephmm


Comment from Ralph Joseph Magpatoc:


Lol. photo photography photographer feelings nature naturephotography polaroid naturelovers

4 Minutes ago
Jac (deanphoenix_) Instagram Photos and Videos

Jac

@deanphoenix_


Comment from Jac:


Ghostworld - 2001 thorabirch scarlettjohansson bts icon inspo fashion comic film terryzwigoff polaroid

4 Minutes ago
Maribelle O (maribelle.o) Instagram Photos and Videos

Maribelle O

@maribelle.o


Comment from Maribelle O:


Among friends and people who have known me for a while, getting the good old short androgynous haircut which means redemption from toxicity and empowerment of the soul. It has been a ritual for me - a self therapeutic way that signifies that I have closed a dark chapter and on to the hopeful and wiser next. Baby, we ain’t going back. ✨👋 shorthair 2012alloveragain androgynous instax polaroid redemption self love

4 Minutes ago
wizzy sanjaya (wizzy_sanjaya) Instagram Photos and Videos

wizzy sanjaya

@wizzy_sanjaya


Comment from wizzy sanjaya:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

4 Minutes ago
Paul Tatterson (paultatterson) Instagram Photos and Videos

Paul Tatterson

@paultatterson


Comment from Paul Tatterson:


4 Minutes ago
wizzy sanjaya (wizzy_sanjaya) Instagram Photos and Videos

wizzy sanjaya

@wizzy_sanjaya


Comment from wizzy sanjaya:


Thx for order - di cetak di kertas foto fujifilm bukan art paper - kertas tebal dan kualitas premium - Water Resistance (Tahan Air) - memiliki lapisan plastik di belakang kertas, Film Base, Resin Coated Minat atau mau tanya-tanya dulu inbox aja 😁 cetakfoto polaroid murah cimahi bandung hadiahunik hadiahultah buntingflag buntingflagcustom buntingflaglucu buntingflagcimahi buntingflagmurah ulangtahun ultah jepitanfoto

5 Minutes ago
POLAROID&PHOTOBOOK MURAH (fnservice) Instagram Photos and Videos

POLAROID&PHOTOBOOK MURAH

@fnservice


Comment from POLAROID&PHOTOBOOK MURAH:


SALE ❗️ Swipe left. Feedback customer. Thankyou support us ! We use glossy paper 210gsm For any inquiries ws 👇🏻 017-6967695 miniphotoprin miniphoto polaroid polaroidmurah miniphotomurah sayajualmurah sayajualminiphoto canon canonuser henna photohenna polaroid gambarmurah gambar4r gambar8r pakejweddingmurah feedbackfnservice dropship dropshipwanted dropshipneeded sale cnysale valentinesale

5 Minutes ago
Le Citron Pâtisserie (lecitronpatisserie) Instagram Photos and Videos

Le Citron Pâtisserie

@lecitronpatisserie


Comment from Le Citron Pâtisserie:


🍋🌸 . . . . . cupcakedessertlifest ifestyleglamourmagazinespinkfl inkflowerinstacoolfoodporntren ntrendschocolatecakepolaroidpo oidpolaroidpicturemorningwilto

7 Minutes ago
Steph (stepherrrz) Instagram Photos and Videos

Steph

@stepherrrz


Comment from Steph:


This guy. @chrislikeastorm @likeastorm skull rocker mcm mancrush mancrushmonday picoftheday photooftheday popularphoto popularpic ig igers candid polaroid instafame rockstar band sunglasses singer mce humanbeing likes instalike didgeridoometal mancrusheveryday favoritehuman candidcamera handsome guitarist

7 Minutes ago
即影即有📸Polaroid❌Packfilm✖️Instax (ky.instant.photo) Instagram Photos and Videos

即影即有📸Polaroid❌Packfilm✖️Instax

@ky.instant.photo


Comment from 即影即有📸Polaroid❌Packfilm✖️Instax:


年初五既樣😞 PhotoSharingspSharedHa by @kyphotos 【KY_Instant_Photo SERIES】 ⬇️️⬇️My INFO⬇️⬇️ Gear: Polaroid 180 Tominon 114m f4.5 with instax wide back Film: fujifilm instaxwide . credit. @helicord_camera . ❤Portraits❤ FB:http://fb.com/KYportraits IG: @kyphotos . ✨️囍 + Wedding + Events✨ FB:http://fb.com/KYPho @KY_Photo_Ser . ❄KY Instant Photo❄ IG: @ky.instant.photo . vsco filmphotography allaroundtheworld landscape polaroidphotography discoverhongkong streetphotogr photooftheday portraitportraitsportrait_ig h 作品撮り 写真フィルム写真フィルム ポートレート モノクロ 拍得立即影即有 MYfujifilm instantphotography filmisnotdeadishootfilmanalogp 素人 polaroid 寶麗萊 impossibleproject portraitphotography 私影 黑白 blackandwhite monochrome 正妹 文青 gfable wedding 🍁

7 Minutes ago
kathryn rodrigues (kathryn.rodrigues) Instagram Photos and Videos

kathryn rodrigues

@kathryn.rodrigues


Comment from kathryn rodrigues:


Polaroid taken at Marwen about 10ish years ago polaroid studiosurprise thisismarwen

8 Minutes ago
CETAK POLAROID MURAH (jakroid.id) Instagram Photos and Videos

CETAK POLAROID MURAH

@jakroid.id


Comment from CETAK POLAROID MURAH:


Hello guys !!! Lampu tumblr udah ready lagi ya di @jakroid.id. Kuy yang kmren udah nanya nanya chat ulang ya untuk kita keep barang nya ..buruan order lampu tumbler nya sebelum stok habis....😆 . Semua yg di upload adalah realpict ya guys, jadi barang bener bener ready. Lampu tumblr yang lg hitz ini kualitasnya bagus bangeet banget!!! . Spesifikasi lampu tumblr: -Tali transparan yg akan memantulkan cahaya secara sempurna -Panjang 10meter -Jumlah LED 50-100 pcs -Ada colokan jantan/betina -Remote yang mengatur 8 jenis pergerakan lampu -warnanya oke punya . Available colour (geser foto): ~ungu ~pink ~merah ~war white ~biru ~kuning ~putih . H 35k aja per pcs. Sooo? Tunggu apalagi? Grab it fast, buruaaan sebelum kehabisan karena stock terbatas. Dont worry about the quality, because quality is our priority 😉 HAPPY SHOPPING 😆

9 Minutes ago