فاءيز بين اذمن

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira

Chargesman One day In Sha Allah
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Kenangan yang macam ni memang tak boleh dilupakan vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

23 Hours ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Kemahiran yang kita ada jangan sia siakan guys vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


1 hari tanpa korang akan jadi bosan vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Aku rasa perangai korang semalam je baik Sebum ni tak pernah baik dengan aku Hahahahahahahahha Goodluck semua ojt nanti Yang penting koramg tetap cool vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Susah untuk aku lupakan segala memori kita dan kawan kawan tapi yang paling tak boleh lupa bila kau dapat kawan yang akan berjauh dari kau dalam waktu sementara . Nasihat kau amat berguna abr untuk aku. Walaupun kau sering ditimpa banyak masalah tali kau tetap chill and cool. Bye Syahiran aka Ed Sheeran aka Abe hahahaha Ojt elok elok abe. Kalau boleh 1 bulan tu buatlah video call atau buat live dalam insta. Nanti time konvo kau jangan cukur misai tau sebab nampak janggal gitu hahahaha. Semoga kau berjaya di dunia dan diakhirat abe. You are the awesome friend in the world 😔😔 Bye abe😔😔😭😭. You are my bestfriend forever abe vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih poji aka nyet sebab jadi kawan aku Walaupun kau handal dalam bengkel tapi cikgu tetap cari deswin bukan kau hahahaha Aku harap azam kau nak sado sebelum ojt ni tercapai hahaha 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih kidir sebab jadi kawan aku Dulu kau pernah cakap dengan aku yang kau nak tukar kursus lain masa tahun 1 tapi akhirnya kau tak tukar Aku harap impian kau nak besarkan braches selam.com berjaya. Aku sentiasa support apa jua 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih Aqil aka obama sebab jadi kawan aku Walaupun kau 2 kali broken tapi satu kelas ada nak bahagiakan kau. Kau dengan possing kau memang tak boleh kalah dengan kawan kau 8.5/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

1 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih leng sudi kawan dengan aku Aku tak pasti kenapa budak kelas panggil kau ayah Aku harap rambut still macam tu Tak yah nak ubah lagi rambut tu dah okay dah tu 8.5/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih fadil sudi kawan dengan aku Dulu kau satu sekolah menengah dengan aku Dan sekarang satu kursus dengan aku masa kolej Walaupun aku tak berapa ngan dengan kau sebab kau minat motor so aku tk borak dengan kau sangat Hahahaha 8.5/10 vscocam vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih icad sudi kawan dengan aku Dalam kelas aku rasa kau lah yang paling style Aku kagum satu benda je dengan kau iaitu tulisan kau sebab memang lawa tulisan kau 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih qadir sebab kawan dengan aku Aku nak tanya kau ni Bila kau nak tinggi hahahah Kau seorang kawan yang baik Selalu buat lawak Dalam kelas kau lah yang paling kecik Satu kelas panggil kau budak darjah 3 Hahahahah 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih basyir sebab jadi kawan aku Kau seorang kawan yang baik Suka mengambil berat tentang orang"betul ke" Hahahah Kau kalau bergambar memang style macam leonardo caprio Hahahha 9/10 vscocamgra vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih Abbas sudi kawan demgan aku Walaupun aku kenal kau 1 tahun setengah je Tapi aku rasa aku dah rapat dah demgan kau Walaupun cikgu selalu bahan kau kulim tapi kay still chill 8/10 And kepada epit terima kasih jugak jadi kawan aku Aku harap impian kau akan tercapai untuk buka kedai gunting rambut ternama Kalau boleh aku nak rambut afro kau macam dulu. Hahahaha 7.5/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih kerawit sudi kawan demgan aku Kau seorang kawan aku yang hipster Kau selalu jadi pujaan gadis kat luar sana Kau ade semangat nak kurus Kau seorang yang suka bergambar 9.5/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih abe sudi kawan dengan aku Aku tahu kau seorang yang berwibawa Kau dah boleh jadi pemimpin dah abe. Betul tak @dinadolliebee Kau lah kawan aku yang paling jauh abe Nanti kau datang sini baoik masa konvo je nant 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih jeb sudi kawan dengan aku Kau dengan spek memang tak boleh berpisah Kalau orang sebok buat live mesti kau nak join jugak sebab kau nak promote ig kau kan. Hahahah 8.5/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih imran sebab sudi kawan dengan aku Kau pernah bawa aku joging and kau sanggu ambik aku . Kau dengan poji boleh jadi adik beradik. Hahaha Tapi aku harap taklah sebab perangai kau lagi elok dari dia. Hahaha 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih jang sudi kawan dengan aku Aku paling suka datang rumah kau sebab aku boleh gomol kucing kau yang gemuk Kau selalu bagi pinjam helmet bila aku nak balik awal 8/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih jijul sebab sudi kawan dengan aku Kau seorang yang suka bahan orang espicially aku Jarang lepak denga dia sebab dia suka lepak dengan kawan yang minat motor. Hahaha 7/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih awe sudi kawan dengan aku Dia jarang borak demgan aku tapi mu gkin lepas ojt nanti kita boleh borak panjang panjang . Okayy 6.5/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih Wan sudi kawan dengan aku Kau selalu bagi semangat untuk aku kurus Yang penting kau selalu sado dan bergaya Yang penting kita satu tempat ojt nanti. Hahaha 8.9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih Meon sudi kawan dengan aku Kau lah kawan aku yang paling sempoi Kadang aku gelak sebab kau punya perangai Nanti baju bengkel yang berlubang tu jangan buang tau simpan dalam almari je 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscoczea

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih Amin sudi kawan dengan aku Kalau aku ada masalah mesti aku cari kau Kau lah kawan aku yang boleh jadi tempat mengadu masalah aku Kadang nasihat kau berguna pada aku Kadang kau selalu minta air orang tapi aku tahu kau nak bermanja dengan kau. Betul ke min? Hahaha 8.5/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terima kasih Idham sudi kawan dengan aku Kalau aku nak balik awal mesti kau on je Walaupun dalam gallery aku banyak gambar kau tapi gambar tu lah yang buat aku kenang sampai aku tua nanti 9/10 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

2 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Im just human vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

3 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


5 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


🐈 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

5 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


My small sister vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

6 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Perfect tone vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

6 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Terpaksa terangkan sebab gambar sebelum edit gelap 😏😏 vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscoczeruangshahalam

6 Days ago
فاءيز بين اذمن (manusia_gembira) Instagram Photos and Videos

فاءيز بين اذمن

@manusia_gembira


Comment from فاءيز بين اذمن:


Just give me a reason vscocamgram vsco📷 vscocool vsco vscocam vsco🍃 vsco🌋 vscoc vscocamera toptags vscocat vscocze

6 Days ago