🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27

😸Baker Amarenda Bakery🍞🥞🌭 😽Editor Artz_Dakwah💻📲 😼Suri Hati Mr. Amar 💑
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


"Orang yang berilmu dan beradab, tidak akan diam di kampung halaman, tinggalkan negerimu, merantaulah ke negeri orang" . 📚Imam Syafii . @yusuf_husaini16 @zahratul_jannah_collection yusufhusaini 1tahun7bulan . sayangnya walid kat shah alam..ummi jelah duduk kat rantau..😅🙈

2 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


photoshot petang td.. mencabar kot.. sampai batu pun nak masuk mulut 😂 yusufhusaini masjidputih seremban 1tahun7bulan

3 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


alhamdulillah mainan yusuf dah siap..buat dari kotak dan botol..😅 tapi tak tau lah kalau bertahan juga mainan tu sampai adik dia kuar..🙈😂😅

9 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Repost @pecinta_quran ( @get_repost) ・・・ Al Qiyamah .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎬 Post lah postsan yg membahagiakanmu di akhirat nanti👍 🎥 Tag kami jika videomu ingin di repost 🍑 jangan lupa like & share video ini jika bermanfaat bagi temanmu😊 .. FOLLOW 👉 @pecinta_Quran ❤ FOLLOW 👉 @pecinta_Quran ❤ FOLLOW 👉 @pecinta_Quran ❤ . pecintaquran quran alquran muslim hijrah

11 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Bertiga lagi sementara 2 bulan menanti org ke4..😉 inshaallah..moga dipermudahkan segalanya..aminnn❤ dah boleh start pilih2 nama.🙈😅 lovefamily lovewalid loveson yusufhusaini

13 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Orang kaya mati, orang miskin mati, raja2 mati, rakyat biasa mati..🍁🍃Semua bakal mati.. Semua bakal dihisab.. Salam sayyidul Ayyam❤

20 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Abang Yusuf.. bakal jadi abang dah ek.. baru 1 tahun 6 bulan..😅🙈

22 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


mampu throwback aje.. lagi 4 bulan nak kurus balik, inshaallah. skg dah 60kg.. 2nd pregnancy baru nk masuk 7 bulan..🙈😅

24 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Apa yg tersisa untukmu?😔😔 jihad! thejerusalempalestiniancapital kiamat imammahdi dajjal israel palestin baitulmaqdis trump intipada hamas savepalestin

37 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Repost @muhammad93r ( @get_repost) ・・・ Hari ini demonstrasi besar2an diseluruh dunia, termasuk di seluruh penjuru wilayah palestina. Bisakah kamu membayangkan, 1 lelaki di tahan oleh belasan yahudi, betapa pengecutnya mereka. . . 🇵🇸Palestine: Can you imagine that all these soldiers gathered to arrest this innocent Palestinian boy?! . . "Bir "Filistinli Çocuğa düşen İsrail asker sayısı... . لحظة اعتقال فتى فلسطيني يوم امس في الخليل من قبل عدد كبير من جنود الاحتلال !! القدس_عاصمة_فلسطين . . . Turkiye Palestinian Palestine usa فلسطين القدس Albania Canada Algeria qatar Turkey Egypt UK Netherlands Denmark Malaysia Günaydın Tunisia Ireland Morocco Australia Switzerland dirilişertuğrul Indonesia thejerusalempalestiniancapital

40 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


thejerusalempalestiniancapital intipada savepalestin israelterrorist alqudsibukotapalestina

41 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Salam Sayyidul Ayyam🍁 . Secara rasminya Donald Trump mengumumkan Baitul Maqdis sebagai ibu Kota Israel Penaklukan Baitulmuqaddis “ Daripada Auf b. Malik r.a., katanya, "Rasulullah S.A.W telah bersabda:"Aku menghitung enam perkara menjelang hari kiamat." Baginda menyebutkan satu daripadanya, iaitu penaklukan Baitulmuqaddis." - Sahih Bukhari[1] Allahuakbar, penghujung dunia semakin dekat. Perbanyakkan ibadah kepada Allah dan banyakkan membaca Surah Al Kahfi setiap hari jumaat. Jika tidak mampu membaca habis, baca lah 10 ayat terawal dan 10 ayat terakhir.. Sebarkan, mungkin ini merupakan saham akhirat untuk membantu kita di akhirat kelak. Dari Allah kita datang dari Allah juga kita dikembalikan. (C&P) . . Al Quds ibu kota Palestin not Israel !!!!😠😠 . thejerusalempalesti kiamat imammahdi dajjal israel palestin baitulmaqdis trump intipada hamas savepalestin

41 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Alhamdulillah selesai Majlis Sambutan Maulidur Rasul MJbbu malam tadi.. yg penat walid dengan tugasnya kat masjid..rezeki kitorg dtg makan je..😅 syukur dapat mendengar Tausiyah Habib Najmuddin dan qasidah Ahli Badar.. Moga rahmat Allah dan Nur Nabi Muhammad terus mengiringi sepanjang hayat hidup kita.. aminn... ❤😊 . Salam Sayyidul Ayyam❤ . @yusuf_husaini16 baby17months anaksoleh

49 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Salam Maulidur Rasul💖 Moga setiap hari dan detik waktu sentiasa bertambah kecintaan kita pada Allah dan Rasulullah saw..❤ . Anas bin Malim r.a meriwayatkan bahawa daripada Nabi s.a.w bersabda: " ثَلاَثٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ وَجَدَ حَلاَوَةَ الإِيمَانِ: أَنْ يَكُونَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَحَبَّ إِلَيْهِ مِمَّا سِوَاهُمَا، Maskudnya: “Tiga perkara apabila ada didalam diri seseorang itu, dia mendapat kemanisan iman, iaitu (salah satunya adalah); hendaklah Allah dan RasulNya lebih dikasihi daripada selainnya….” . 📚(Hadith riwayat al-Bukhari) muhammadyusufhusa fhusaini majlistalaqqibersama sama SyeikhMuhammadNuruddinAlb inAlbanjary AlMuhaddisSyeikhMu

51 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Thanks for 10k follower..❤️ . . terima kasih sudi follow ig kami..☺️ apa yg baik diambil, apa yang salah ditegur, apa yg kurang ditambah, apa yang dibagi terima kasih dan apa yg tak baik jangan unfollow pulak🙈 cuma jangan diambil je👋🏻🌸 . . Selamat Menyambut Hari kemerdekaan🇲🇾 Moga semuanya sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah swt ..💕🍃 . dontforgettopray pray4syria pray4rohingya savegaza saverohingya pray4allmuslim

140 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Sesiapa yang membaca Surah Ali-Imran dgn tadabbur, pasti tau kisah isteri Imran..Saat dia menginginkan seorang khalifah yakni anak lelaki yg lahir daripada rahimnya, tetapi Allah kurniakan ank perempuan iaitu Maryam.. ibu Nabi Isa as..❤️ . Kalau kamu dikurniakan seorang anak perempuan, nama apa yg bakal kamu berikan?❤️😊

149 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Walid rakam sebab curious juga nak tau cmna ummi makan time Yusuf tidu.. biasanya gilir2 jaga.. sebab lapar sgt, ummi pun kena 'berdikari' lah😂 alhamdulillah sampai hbis nasi lemak ummi makan dengan jayanya🎉🙈 throwback anaksatubolehlah tungguanakramaickit siscuba kahfitime

161 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Ada 4 jemputan open house hari ni..🙊💕 so kita Beraya biar pakai yg sempoi je ek Yusuf.. 🙈😂

180 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Maaf kdg tak perasan sgt sapa yg follow ni..Meh sini komen ckit yg aktif tu..nak follow dan boom💥 IG dia sekali..🙈🙊💕 . muslimah saja ye☺️🌸 . Terima kasih pd yg sudi follow❤️

181 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Alah bisa tegal biasa.. begitulah rutin setiap hari, mengajar sambil bawa anak..turun naik rumah tingkat 4,kalau nak hantar nursery bayar lebih kurang sama macam bayaran elaun, jd pilih utk jaga sendiri.. syukurlah masih ada tempat utk terima Umi dan Yusuf bekerja💕🙈 Alhamdulillah.. misiramaikangenerasiAlQuran mengajialquran

185 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Learn from the past, live for the today, and plan for tomorrow💕 moga Allah permudahkan urusan kita semua❤️InsyaAllah💕 . Nite☺️🌹 👋🏻 syawal17

191 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Yusuf, urat tangan umi dah kelihatan bila gendong Yusuf😅maksudnya apa?🤔 . Ya, Yusuf dah semakin berat dan membesar dan umi dah semakin Tua.. dah kematian itu dah semakin hampir dan kelazatan dunia itu bakal ditinggalkan😑semuanyatakkekal duniafana . yusufdah11bulan ma

197 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Throwback beraya rumah sahabat mommy anak dua.. ai, dari anak dara sampai skg tak berubah..alhamdulillah maintain cun je🌸 org sumandak sabah baini🙈💕 kembar ustazahfatimahsyarha

201 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Org pakai niqab ni nampak muda kalau tak gendong anak😂.. ye, nampak mcm student lah konon..padahal dah tua..😜 yusuf mana?🙈 bulan Jun ni bulan istimewa..siapa tau ?🤗

220 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


When two people on candid.... jadilah seperti ini.. muka wajah2 tak ceria..tak sempat betulkan posisi dan senyuman 😅🙈 senyap2 walid tangkap gambar😪 . tapi bagaimana kalau tiba-tiba malaikat Izrail datang dalam keadaan kita tak bersedia? Bagaimana agaknya reaksi wajah kita..😔😨😰😟 . Moga mati kita Husnul Khatimah..🌹💕 aminnn . Ya Allah berkahilah kami di bulan Rejab dan Sya'ban ini dan sampaikanlah umur kami bertemu bulan Ramadan.. amin ya Rabbal Alaminn . candid📷 throwback candid notready didntsmile murung ramadan2017 ramadaniscoming

240 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Try bawa Yusuf gunting rambut Kat kedai. 🙈 Dia nangis tak agak2?😂😋

258 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Salam Sayyidul Ayyam...Kereta Cinonet belakang itulah yg Allah izinkan begerak ke sana sini..😂😘. . Alhamdulillah💕 barakahday sollualannabiy yusufhusaini anaksoleh baby9months niqabsarrabunga

258 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Life isn't a destination..But it's a Journey.. . Salam Isyak.💕😉 . mayallahblessus journey life tadabburtazakkur loveAlQuran lovesunnah niqablissa

261 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Meremang? Itulah tausiyah Yang menggetarkan hati dari Habib Munzir alMusawa yang sudah tiada tapi selalu dirindui, Walaupun berulangkali sudah didengari..😢😢 . . "siapa yang akan mensyafaati Kita kalau bukan Saidina Muhammad..??"😥😣 . Sollu Alan Nabiy..Allahumma Solli Ala Muhammad.. . Môga Kita sama2 beroleh syafaat Rasulullah saw..aminnn😞😖 . cintatakpern cintaAllah cintapadaRasulullah cintaAlQuran syafaatnabi

263 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Alhamdulillah Yusuf dah sihat..😊🌸 Dan Hari ni pula hujan...Rahmat Allah.. 💕💕 . baby8months yusufhusaini anakcergas anaksoleh toolwiz babysmile happybabyhappymommy niqabawla2layer niqabelhuda

268 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Musim demam..Cuaca tak berapa baik . Yusuf pun Demam panas suhu 38.5.😥 Doakan Moga cepat sihat..😊 Yusuf Qawiyy sebab Ada Allah ya Qawiyy..😊😉. 💠stay Qawwiy kerana Ada Dia Ya Qawwiy💠😊 . Ketika diriku merasa lemah dan tidak berdaya😥, diriku sedar mempunyai Ya Aziz Yang Maha Perkasa, Ya Qawwiy Yang Maha KUat dan Ya Matin Yang Maha Teguh dan Sempurna Kekuatannya. Dia Ya Aziz tentu menguatkanku dan membangkitkan semangatku.😇😊 Dia ya Wahab yang Maha Pemberi, Ya Mujib Yang Maha Mengabulkan pasti akan memberi dan mengabulkan segala permintaanku..😘 . Firman Allah yang bermaksud: "mereka (yang kafir musyrik) itu tidak menghormati Allah menurut penghormatan Yang selayaknya (sebagaimana Yang ditetapkanNya); Sesungguhnya Allah adalah Maha Kuat, lagi Maha Kuasa.(Al-Hajj:74). . yusufhus baby8months . babyfever yusufhusaini babymoody bossbaby baby8months anaksoleh

270 Days ago
🌸Ummu Yusuf Husaini 💕 (amarenda27) Instagram Photos and Videos

🌸Ummu Yusuf Husaini 💕

@amarenda27


Comment from 🌸Ummu Yusuf Husaini 💕:


Ye Yusuf, nak cakap apa tu..? . Mesti sweet kn kalau ank dah pandai cakap.. 😃🙊🙈💕😅 . yusufhusa baby8months truelove mothersonlove iloveyoutoo hinggaakhirhayat umimeredhaimu mogajadianaksoleh aminn picoftheday design toolwiz editpicture

271 Days ago