Laila (fb:mokepah)

Laila (fb:mokepah)

@mokepah

Mokepah Official from Ganu kite🌸🌸🌸🌸🌸
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>ehemmm🤫🤫🤫

8 Hours ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> Bukan nama kehidupan kalau tiada Dugaan , Dan tidak akan di panggil manusia jika tiada Ujian , mahu hidup beban harus dipikul , hidup bukan macam gula yang sentiasa manis☺️☺️☺️

1 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


1 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


hyee uolsss tiada lagi masalah double chin pipi tembam,..tak payah lagi susah2 cucuk sana sini just pakai v shape facial lifting mask dari @maglourehq 1. Tiada lagi masalah double chin dan pipi yang tembam! Tampil lebih yakin dengan Magloure V-shape facial lifting mask sekarang! Visit @magloure.com to find out more about the product. 2. Selfie lebih yakin tanpa double chin dan pipi yang tembam! Hilangkan double chin anda seawal 1 minggu sahaja sekarang dengan Magloure V shape facial lifting mask. Visit @magloure.com to find out more about the product.

2 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


" MUKA PUTIH MELEPAK,TAPI TANGAN HITAM " 🌚 Sapa ada masalah macam ni? Dah cuba macam macam tpi x jalan jgk☹️.x de perubahan langsung. ok meh mokepah nak share benda baik punya.LOTION SNOW WHITE daripada @virusgebugebasoriginal @virusgebugebasoriginal @virusgebugebasoriginal satu2nya lotion yg dpt membantu anda mendapatkan kulit putih melepak secara kekal seawal 7 hari😍😍😍 Antara kebaikan kebaikan LOTION SNOW WHITE adalah ⬇⬇⬇ ✅ Memutihkan kulit badan secara kekal ✅ Merawat kulit kusam ✅ Melembapkan kulit badan ✅ Melindungi dan memulikan kulit dari sinaran UV ✅ Menghaluskan kulit ✅ Menghilangkan parut badan Dengar citer dorg tgh buat promosi skrg ni 😘😍😍 u olls cepat2 g follow tgk @virusgebugebasoriginal @virusgebugebasoriginal @virusgebugebasoriginal

2 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>dop suka dok suka follow jugok 🙊🙊🙊🙊 malukokramm

4 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


4 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> Daripada sibuk nak laki kaya , baik awak sendiri belajar dan jadi kaya. Kalau kena tinggal pun atleast jadi JANDA kaya😂😂😂

5 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>adudu rasa mcm jatuh cinta dgn sabun Carmela dah lah boleh rawat kulit muka&badan wangi pulak tu 😍😍😍mokepah bagi 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Carmela whitening soap! ✔mencerahkan kulit muka dan badan ✔menghilangkan jerawat dan jeragat ✔memudarkan parut ✔merawat kulit Sabun terbaik yang boleh menyelesaikan masalah 👆🏻 Dapatkan harga promo sekarang! @carmelabeautyhq @carmelabeautyhq whasap direct👇👇👇👇👇 0192763364/01

6 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> Kdg'2 dok saloh bagi peluang ke org. Masing2 ade saloh silap.. kdg'2 dok saloh mncuba mnde yg tlh trjadi dan menjadi lbih baik🙏🙏

7 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> laila da try sislin shaper + 10dayslimming pil by @sislinbeauty ni memang best! 5kg loss dalam masa 10hari. Ni la caranya laila maintain body cantik. memang u all should try . nak tau lanjut :watsap 019-6358285 @sislinbeauty @sislinbeauty

7 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>awk nk mnum ke nak makn😜😜😜

8 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> Dulu kulit gelap sama macam husband . .After consume 1 botol JAW WHITE EGG SKIN nampak tak perbezaannya ? Baru 1 botol tau . Tak inject pon boleh putih da skrg . Result sama macam inject . Nampak segala urat hijau 😘 hehe sbb mokepah consume JAW white egg cristal skin lah nim😘😘 jom putih bersama @medina_desires @medina_desires/laju2 direct whasap ‭014 9450 141‬ ‭ 014 9450 141‬

8 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>btol ke warna merah bt awk patah hati🤣🤣

9 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>kau mawarku 🌹🌹🌹🌹

10 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>setiap org punya impian,impian itu yg bisa meneruskan kehidupan ini..impian dinda adalah tuk mendapatkan cinta sejati😍😍 jika patah sayap rajawali bertongkat jua kanda kembali🙏🙏🙏sbb itu dinda m’gamalkan mandi bunga di ocean bay salon🌸🌸 founder @fazilayusof84 @fazilayusof84

10 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>lama tak singgah pantai😚😚😚😚

11 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>musim hujan selera makan mokepah makin menjadi jadi,nak buat kerja semua malas badan makin naik lemak b’tepu tepu 😭😭😭..tapi sblum nim lah🙊🙊🙊 sejak ada Sislin Body Shaper 10 day slimming apa yg ada dkt dpn mata mokepah makn je hehheh😜😜😜nim rahsianya kurus dalam masa 10 hari sahaja!!! *terbaik sgt jom kurus bersama @sislinbeauty SISLIN 10days Slimming Programme* 1) *Capsule* (10pcs utk 10hari) Capsul akan menaikkan metabolisma badan, dan membantu proses pembakaran lemak secara natural, tanpa sebarang kesan sampingan . kandungan utama adalah *garcinia cambogia* yang membantu dietry secara sihat. 2) *Sislin Body Shaper* Membantu masalah perot Buncit & berlipat. Bahagian punggung yang buat tu akan bantu push up semula sebab perempuan selalunya ada yang semula jadi kendur, atau bila da kurus, segala lemak area punggung surut, jadi rupa bentuk tu da macam belon kurang angin. 😜 disarankan pakai shaper setiap hari . lebih 12jam @sislinbeauty @sislinbeauty 60 13-223 6614

12 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


IMPIAN INGIN MENJADI RATU DI HATI SUAMI ATAU KEKASIH HATI SI TERUNA . Besar impian tu dik..tapi tak salah kita berimpian dan bermimpi yang indah-indah ❤️❤️ Jom Calida Beauty jadikan impian anda satu realiti. Flawless kan kulit wajah, mana tahu ada yang sedang memerhati 😍😍😍 .follow @calida_beauty @calida_beauty fb:calida beauty hq . Untuk dapatkannya boleh klik saja link di bawah: wasap.my/+60137288081 w 081 wasap.my/+60196738081 . ca . calidabeauty miraclefoundat

12 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


12 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> SABUN KE PELUNTUR NI 😂😂 @sparklesoap_nes . Kulit hitam kene kutuk ‼️kulit gelap kene perli ‼️kulit sunburn kene sindir ‼️ Habis tuu kau ingt kau tuu putih sangat ..kau tuu cerah sangat ‼️ Nanti kau bila aku daa putih nanti ..kau pn aku pandang sebelah mate jee 😪 . . Pernah alami x situasi mcm nie ??mesti tiada keyakinan kn ..kwn2 pn daa makin menjauh ..kekasih pn daa tinggalkn ..suami pulak keluar karaoke ngn perempuan lain ..cari yg lebih cantik dan putih ..crush pn x layan ..arghhhh ‼️‼️sakit nya hati 😭😭 . . Haaa niee mokepah nk korang tengok video niee sampai habis taw ‼️jom cerahkn kulit dlm masa 5 minit shja 😍 Ini sabun kew peluntur 😂😂habis kulit hitam jadi cerah 😇 . . PEREMPUAN DAN LELAKI BLH GUNA 😍 Besar sabun dia 100gram ..blh thn dlm 1-2 bulan niee 😋 Semua tempat blh pakai .. ▪celah2 ketiak ▪celah2 peha ▪siku/lutut ▪leher ▪celah ehem2 ▪muka Ooiiii bagus nya sabun ni ..xde laa dyg senandung nanti 😂 . . Jadi tunggu apa lagi ..jom cpt2 @sparklesoap_nes @sparklesoap_nes @spaeklesoap_nes . . Admin pn nk putih ..nk g shopping dulu dkt ig @sparklesoap_nes ..takowt nnti kehabisan stock 😂😂 Giler xnak beli ..dah laa murah ..berkesan pulak tuu ..kalau x berkesan knp ad byk feedback bagus2 kan ?😍 . . For more details kindly whatsap http://www.wasap.my/601119298

14 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>selamat malam dari suri hati awak❤️❤️❤️

17 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> Hiiii my lovelies! 💖kemana mana je mokepah bawa @aerich.official bukan sng nk kekal maintain taw jdi mokepah stiasa amalkan kulit cantik tmbah pulak body slim gitewww😜😜 sape taknak oi!! - • Menjadikan kulit putih kemerah-merahan. • Menjadikan kulit glowing secara natural. • Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit. • Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri. • Mengecilkan liang roma. • Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit. • Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan. • Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat. - official collagen weightloss

17 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>petang nim mokepah ad cod produk bff dkt area terengganu/boleh mari ambik sndri dkt pantai batu burukk ptg nim ok dm mokepah😍😍😍

17 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>muko baru bgun tido bokali😮😮😮

18 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>okey 123📸📸📸

19 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>uat punoh lagu orang🙊🙊 usahditambahbarayang

19 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> Detox tanah liat ..merawat kulit berjerawat,kulit berminyak,kulit kering ,ekzema,jeragat,tona tidak sekata serta mbersihkan kulit dari dalam,dan melegakan kepenatan,keletihan pd wajah dan tidur yg baik... Kandungan .100% ekstrak clay semulajadi ..utk kegunaan luar shj... boleh laju2 dm @fazilayusof84 @fazilayusof84 tampil cantik&lebih bergaya tanpa masalah kulit❤️❤️ Harga rm35

19 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


20 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


20 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~> THANK YOU @sparkle_soap_hq . . Haii ..hari nie mok epah nk perkenalkan sabun pemutih hilang daki sparkle soap yg blh mncrhkn klit ,menanggalkn daki2 degil dn merawat sunburn yg teruk ..so mokepah daa pkai taw dan sgt2 laa berkesan..for coustemer facial yg datang salonpun mok epah mmg guna sparkle soap nim😍😍😍 ..sparkle soap kini tlh brwjh baru taw yg diformulasi dr ekstrak 24k gold iaitu dua kali ganda lebih cerah dn lebih berkesan taw .. . . Antra kelebihan lain sparkle soap ialah -mampu merawat pelbagai jenis mslh klit sprti jrwt ,jrgat ,bermyk ,kusam ,kering ,whitehead,blackhead,parut dn sbagainya ..sabun ini anti kedut atau anti penuaan taw ..so klit akn mnjadi tegang dan anjal ..bau sbun ini sgt2 laa wangi iaitu ekstrak dari bunga lavender ..sabun sparkle ini dibuat dr bhn smulajdi taw iaitu madu asli dan tiada lngsung bhn kimia ..slmt digunakan dn mmpunyai klulusan dr kkm ..ssuai untk smua jnis klit dan blh dipkai oleh smua prgkat umur tidak kira lelaki dn perempuan .. . . Haa mcm mna ??best kn ??satu bdn blh pkai taw trmasuk laa muka atau celah2 dan tmpat gelap yg brmslh ..sental2 shja daa blh putih berseri . . Jadi apa tunggu lagi ..jom dpatkan skrg smntara stock masih ad ..thank you sparkle soap .. @sparkle_soap_hq @sparkle_soap_hq @sparkle_soap_hq @sparkle_soap_hq

20 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>hari minggu bokali🚶‍♀️🚶‍♀️

23 Days ago
Laila (fb:mokepah) (mokepah) Instagram Photos and Videos

Laila (fb:mokepah)

@mokepah


Comment from Laila (fb:mokepah):


~~>ckuplah kije tuk hari nim☺️☺️☺️☺️ad duit nikoh takdop duit m’bujang🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

24 Days ago