Cik Senah 🌸

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh

New account 😅 Guminavo zou diau ❤ CR7 / 33 💕
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Credit : @hadithomar . . . @kakikipasartis So yeah .. angan2 n impian fans @sitinordiana & @alifsatar yg dah lamaaa sgt menantikan mereka bergabung kembali dlm klikpengantinmusimsalju . semo magic chemistry yg they created during DiaSemamisHoney bakal berulang gitu .. 🍯🍯🐝 . from @hadithomar - Look and feel pengantinmusimsalju korang suka tak? Memperkenalkan antara bintang yg membarisi drama ni. More to come! So check out this space more ya. @alifsatar @sitinordiana @adm.lee @norliaghani BeeArmy KakiKipasArtis

29 Minutes ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


1 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Alaaaaa susah dah nk mcm ni 😩😩😩😩 Jangan lama sgt tawar hati tu ryan oii 😢😢😢 @faridkamilz . . . Regrann from @dfan.official - adakah bahagia milik ryan qila??jangan lupa untuk terus menonton LKC sampai episod akhir 😊 Pejam celik dah masuk episod 24 lagi berapa episod lagi tinggal 🤣 LafazkanKalimahCintamu teng tengkuaqilah ryanQila - regrann

2 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Nampak nau risau tu. Bini oiii. Cuma ego je. . . . Regrann from @astrogempak - GempakDrama : Dua-dua ego.Dua-dua makan hati.Tapi sayang tu tetap sayang kan Tengku Rayyan. . . Jangan lupa saksikan drama terbaru , Lafazkan Kalimah Cintamu di Astro Ria dan Ria HD Jam 10 Malam.Lakonan mantap Farid Kamil dan Nelydia Senrose. @nelydiasenrose @nadiyah.shahab @faridkamilz @nurqistinaraisah @adrianaadnan LafazkanKalimahCintamu - regrann

2 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Aiyokkkk ryan dah jual mahal. Hbis laa. Org bila dah tawar hati ni mmg susah tauuu. Mcm senah ni. Dah tawar hati dahh 😂😂😂 . . . Regrann from @bambam_studios - Ada orang jual mahal la.. 😉 lafazkankalimahcintamu Isnin - Khamis 10 malam Astro Ria 104 Astro Ria HD 123 Karya @sitirosmizahsemail @nelydiasenrose @nadiyah.shahab @faridkamilz @nurqistinaraisah @adrianaadnan @imamemy @anneabdullah08 @azri.iskandar_official @lizza_abdullah @farezridzwan @esstee_puteri @adibah_noor lafazkankalimahcintamu - regrann

6 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Regrann from @kakikipasartis - Congrats @noradanish & @boss_ned 😘😘😘 baby Ney Ney . . Regrann from @noradanish - Alhamdullilah. Meet my son Mohamed Neqayl Nedim 💜 - regrann kkasayscongrats neyney MohamedNeqaylNedim - regrann

7 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Im in loveeee 😍😍😍 . . . Regrann from @erniezakri - Tengah ada mood nak cover lagu! Maka, lagu ini lah yang di nyanyi kan! 🤣 Curi lagu kejap ya @syamel_official , oh by the way goodluck for AFMegaStar ! LebihSempurna ErnieNyanyi - regrann

7 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Kita happy2 dulu. Malam kang kita berduka lara kay? . . . Regrann from @erniezakri - Havana (Spanglish Version) - @camila_cabello ❤️ ErnieNyanyi - regrann

7 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Bila senah selit kat tepi konpem pecah screen camera 😩😩😩😩 Masing2 tak payah lawa sgt laaaaaa. . . . Regrann from @imani.imtiyaz - Regrann from @yayazahir - Walaupun dah banyak kali jumpa Fattah and kak Faz, i can never get enough of her beauty 😩 star struck every single time.... ps : can i be your flower girl for ur wedding 😙😋 - regrann - regrann

8 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Sebelom ada nya qilah, wallpaper tu muka si tasha sewel dulu tau. Hahah. So mana pilihan korang? Wallpaper atas or bawah? teamtasha or teamqilah? wallpaperponbolehjadiisu 😅 sisguraujee . . . Lafazkan @nadiyah.shahab @faridkamilz @nelydiasenrose tengkuaqilah tengkunatasha tengkuryanameer

8 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Sorang ego mcm tinggi nya gunung kinabalu , sorang lagi mcm gunung everestt. Ego tinggi2 nk p mana? P syurga kaaa? Wallpaper dah lawa dah laki bini ni 😂😂😂😂 Konsep dia mcm malu tapi mahu gituwww . . . LafazkanKalimah Scene gabungan as requested. @faridkamilz @nelydiasenrose tengkuryanameer tengkuaqilah

8 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Dah saya awak dahhh. Hbis laaa. Ryan dah tawar hati 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩 @faridkamilz @nelydiasenrose Mula lah episode qilah menagih lafazkan kalimah cintamu dri ryan dan benar lah lagu 'besar kesilapanku, besar lagi keegoanmu' 😣😣😣 . . . Regrann from @sronesdnbhd - Assalamualaikum dan salam sejahtera... Abg nak Qila buat apa? Saya nak Qila jauhkan diri dari saya. Fine! Pegi Qila puas kan hati dia! Biar dia junjung ego dia! Sama2 kita tonton episode 24 pukul 10.00 malam ini. Megadrama yg terus trending No.1 Lafazkan Kalimah Cintamu (32 Episode) karya Novelis Best Seller Siti Rosmizah di Astro Ria 104/Ria Hd 123. Arahan pengarah hebat Along Kamaludin. Buku best drama best! SRONEsdnbhd LafazkanKal @alongkamaludin EP @jalenar_e_j_a_b - regrann

9 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Takot la tgok new sabrina ni 😅😅😅 . . . Regrann from @bambam_studios - Sakit, pedih dikhianati orang yang kita percaya lebih sakit rasanya dari dicaci ibu mertua sendiri. syurgayangkedua Isnin - Jumaat 6.00petang Astro Prima 105 Astro Maya HD 135 @zarulumbrella as Danial @elizadsharifuddin as Sabrina @fashasandha as Vivvy @beego_linda @zarynnzarynn @sherryibrahim @jalaludinhassan @nurqistinaraisah @fazlinaahmaddaud @azizakazan @afifahnasir93 @amirnafis @dynasmokhtar syurgayangkedua astroprima astromayahd - regrann

9 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


9 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Hanya dapat menatap gambar wallpaper je laaa. Hurmm. Apabila ego bersarang di hati 😢😢😢 . . . Regrann from @teamfaridkamil - Ya laa sebabkan ego masing2 tgk wallpaper je la kan😌 kesilapankukeegoanmu . Lafazka ep23 faridkamil TengkuRyanAmeer nelydiasenrose TengkuAqilah - regrann

9 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Kan betul tekaan qila. Ryan ada je kat rumah tu. 😂😂 Azrul nk jmpe ryan oiii. Thanks botak! Haha . . . LafazkanKalimahCin

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Qila demam. Rindu dekat suami 😢😢 . . . LafazkanKalimahCin

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Turn qila plak buat karangan kat laki dia. 😅 . . . LafazkanKalimahCinta

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Sempat lagi ana ni nk buat lawak 😅😅😅 . . . LafazkanKalimahC

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Sedih wey bila husband kita sendiri dah takde hati kat kita 😩😩😩😩😩😩😩 . . . Regrann from @mdramabest - Sebab scene ni malamni sera postla lagi sekali.Sedeh weh baca novel,tengok dekat TV malam satgi taktahula mcmana bila suami dah taknak & kata tak cintakan kita sobsobsob.Stay strong tengku Aqilah @nelydiasenrose Tengku Ryan jgn nk ego sangat ok 😂 nanti diri sendiri yg menyesaii,tahu 😊 . Repost from @mdramabest by @fastsave_app ••• . . . nelydiasenrose tengkuaqilah faridkamil tengkuryanameer nad ryanqila lafazkankalimahcintamu lkc - regrann

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Cantik wallpaper ryan 😍😍😍 Dia masih syg. Cuma hati dia terluka. Bgi la dia masa 😩. Tapi jangan lama lama pleasee . . . LafazkanKalimah @faridkamilz

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


I cryy againn 😥😥😥😥 . . . LafazkanKalima

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Naluri seorang isteri paa 😢😢😢 . . . LafazkanKalimahC

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Kereta kena tarik? Hahahah. Takpe, jalan la kaki sis. Amalkan gaya hidup sihat 😂😂😂 . . . LafazkanKalimahC

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Balik la qila. Ryan takkan keluar 😢 . . . LafazkanKalimahCinta

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Ouhhhh ni la part anak pau kacang basi betul tu. Tersilap plak. Hahahah . . . LafazkanKalimah

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Ehh tasha kata papa saiyang. 😏😏😏 Stress ke tu ? Anak pau kacang basi betul 😂😂😂 . . . LafazkanKalimahC

10 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Sabad ana sabar. Mcm makcik2 dah hang membebel 😂😂😂 Nk p holiday tapi kad kredit kena block ke sis? Hahahahah . . . LafazkanKalim

16 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Dia tk sedar ke kawan2 dia just gunakan dia je ? SeDeyhhhhh 😂😂😂 Good job ana. Sekolah kan kawan hang ni. Degil nk mampuih lagii. Padan muka dia. . . . LafazkanKalimahCintamu

16 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Alahai tasha dgn sherry ni , senah hantukkan kan kepala kat dinding masing2 kang tau laa. Masing2 sama je. 2 kali 5, 5 kali 2. . . . LafazkanKalimahCintamu

16 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Fuhhh tasha ni. Mukut takde insurans langsung. Ingat sikit hang tumpang rumah sapa. Pastu, kawan2 hang sibuk nk p Itali. Nk stalk zul ariffin la tu? Nk caras dia dri i ke? Amboiiiiiii . . . LafazkanKal

16 Hours ago
Cik Senah 🌸 (hey_senahhh) Instagram Photos and Videos

Cik Senah 🌸

@hey_senahhh


Comment from Cik Senah 🌸:


Qila penting kan diri dia? Hbis kau apaa? Malaikat dri langit? Haihhhh 😑😑😑 Dia tak tau bila dia susah kawan dia ada ke dgn dia. . . . LafazkanKalimahCintamu

16 Hours ago