eccahdean

eccahdean

@aisyahdodin

FOUNDER JKS AND ED BABY CARE | ROAD TO JUTAWAN | DM For Business | The future depends on what you do today 🦄
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Bila mak ko purple ajak anak lelaki selfie be like 😜🤪😭 Mami dahla gemok macam dugong pipinya tu dean pulak buat lawak dalam selfie mom 😩 Bawal mom purple lawa dari @teenagersconcepts Anakbertuah

2 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Masa kecik sampai lah dah kahwin, sebelum mak sakit saya tak pernah tak dengar bebelan mak walau sehari even dalam telefon sekalipun. Semua masalah, semua rasa lelah penat semuanya dibahagi pada mak untuk saya bercerita. Mak and suami, saya lebih pada mak sebab mak faham saya. Mak sanggup hulur duit yang dia simpan semata nak tolong saya supaya kembangkan business. Bila saya rasa resah, saya cerita pada mak, saya membebel pada mak. Bila gaduh dengan suami, saya cerita pada mak tapi mak tak pernah salahkan menantu dia. Mak mesti akan nasihatkan saya and kata tu salah saya. Tapi menantu dengan anak tak sama. Tambahan menantu lelaki dia tak boleh layan mak kita macam mak dia. Tapi dah 3 hari saya tak dengar pun mak membebel dah. Dah 3 hari tak dengar pun mak borak apa apa. Mak I’m sorry sebab tak dapt jadi anak yang baik terpaksa kongsi kasih sebab gatal kahwin awal tapi kalau taulah macam ni, biarlah hidup dengan mak sampai akhir hayat. Mak, kuatkan semangat. Mak mesti boleh. Anak and cucu semua tunggu mak bangun. Ayin bukan tak redha tapi dari ayin kecik sampai dah kahwin tak pernah berpisah dengan mak lama. Duduk Uitm pun mesti balik juga kalau cuti. Semoga Allah mudahkan urusan mak sebab ayin dah redha. Ayin tak sanggup dah tengok mak macam ni. Mak, cakap kat sini lebih baik. Kat sini tak ada orang ambil kisah. Makcik bawang pakcik bawang. Kita cerita dekat Allah sama sama ek mak. Kita minta Allah mudahkan urusan mak dunia dan akhirat. Mak kena kuat. Mak kena lawan semuanya. Mak tak boleh mengalah. Dah dekat 24 tahun ayin hidup dengan mak, tak pernah sekalipun mak tak bercakap langsung borak gelak gelak. Mak, sedar betul-betul tau. Ayin tau mak sakit, mak rehat elok-elok. Esok ayin datang tengok mak ye. Sayang mak ❤️

3 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Kurus kurus kurus cukup 40x cakap comfirm kurus 😆😆🤣 cutiwehh

3 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Meh nak bagitahu korang yang dekat ig @teenagersconcepts ada jual tudung bawal yang memang super duper murah dan senang bentuk. Tengok ioslss borong 6 helai terus tauuu. Serious kalau korang rasa nak cecantik tapi berpatutan click je ig @teenagersconcepts ❤️🤪 Bawalmurah bawalcantik Supportbusiness

6 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Siaplah yang bertuah akan dapat Rantai emas meletopsss ni dari i kannn 😜❤️ Kita tengok yang rajen rajen support kita ajekkk. rewardstyle

6 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Everything you can imagine is real. Morning guysss. Mengakujelamukadahgemok

9 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


HAHAHAHAHA. Alahai samdoll nasib kau la hahaha.

13 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Sebokkk sebok ni selfie je mampu nak ootd takdannnn 😩

13 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Ciptaan Tuhan yang indah tiada tandingan 💁 Kuantan hiperth

16 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


The only person you should try to be better than is the person you were yesterday. ❤️ Goodnight Everyone 😘

17 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Jumpa my beautiful girlfriend @_bellaasalleh_ ohhh myy rinduunyaaaa ❤️

21 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Morning Igersss! First i nak mintaaa yang nampak post i ni tolong doakan mak i cepat sedar dengan sepenuhnya and kuat untuk lawan semuanya. Mak, stay strong! 💪🏻 Prayformak

24 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Cantik cantiknyaaaa notebook dari @sazrella.illustration ni tauu. Serious, korang if suka artwork yang macam ni wajib kena usha hasil dia tau memang tak tipuuuu sangat lah cantik ❤ thankyou

31 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Cara dia pandang mommy wauuu so sweet 😜 Ddaseksi

34 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Mak, orang sayang mak dunia dan akhirat kasih sayang mak tiada ganti. semoga Allah panjangkan umur mak supaya orang dapat berbakti pada mak secukupnya 😭😭 prayformak

40 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Sometime simple more better. Hari yang sangat malas ialah ahad tapi bila kilang call kata produk dah restock aduhai sakiat kepalaaa inilaahhh pengalaman ❤

42 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


HAHAHAHA. Siapa rajin tolong mak beli ladaaa ni hati hati ler hahaha. Bertempiaran lari jilake betul hahahahaha. kussemangat

46 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Fuhh berabuk dah ig punya la busy akhir tahun banyak file nak settle. Ootd pun tak adaaa. Hai guysss ❤ 2017bestnine

50 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Morning uolsss 😍 lama dah tak post dekat sini. Hihi busynya handphone rosak mintak baruuu.

55 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Harini ada shoot dengan photog paling best! @mohdfarhanhjalias recomended sangat walawehhh 😍 productshoot photogbest

65 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Nak tambah apa lagi ya? Ada idea tak? 🙈🙈

66 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Hahahaha. Morning guysss 😘

68 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Goodnight guys. Semoga Allah merahmati kita semua 🌸😍

69 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


When i was young eh eh 😂😂

70 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Goodnight 🌸

73 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Tadaaa harini akak datang lagi nak bagi rezeki kat uolls yang follow akak. Akak nak bagi topup RM5 kepada 4 orang yang bertuah dengan syarat LIKE SEMUA GAMBAR AKAK DAN TAG 5 RAKAN IG ANDA yaaa. Mula sekarang pun bolehhh 💪😎 Giftaway

73 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Have a nice day guys 💪

73 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Sampai hati! Korang mesti kena tengok. 😢😢

74 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Jangan cari pasal! 😛

76 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


See u again ❤

77 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


78 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Hakak cubaaaa 🙊

78 Days ago
eccahdean (aisyahdodin) Instagram Photos and Videos

eccahdean

@aisyahdodin


Comment from eccahdean:


Jangan kita mengata orang lelebih sampai membuka aib. Takut nanti kita yang tak terkejar aib sendiri 😌😌 hi awakkk.

80 Days ago