Dexandra VIP Club

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club

🌎International / 🇲🇾Malaysia Distributor. 002510425-P 💡 : Melatih Dropship dari ZERO to HERO 📲 : 012-3333984 💬 : Very Fast Respond 💰 : Dropship Wanted
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

3 Hours ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. "DROPSHIP WANTED" . Contact 012-3333-984 012-3333-984 012 your second income solution. . dexandradropship dropshipwanted dexandravipclub bazaarpaknil viral

3 Hours ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. "FREE GIFT UTK CUSTOMER2 DEXANDRA VIP CLUB". . . Kami sentiasa bagi yg terbaik utk setiap customer kami. . Dgn setiap pembelian 2 btl keatas, kami kasi jugak FREE GIFT comel2 nie dekat korang. . Sebagai tanda Terima Kasih atas support xputus2 dr loyal customer Dexandra Vip Club. . Dapatkan perfume anda SEKARANG‼️. . dexandravipclub dropshipwanted sale clearancesale viral bazaarpaknil

3 Hours ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. Hi uolls tahu tak dropship dexandra antara yang paling besar margin profit dia? 30% tau. . . WHATSAPP NOW 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 📲Whatsapp 0123333984 . dropshipmalaysia dexandra dexandramurah dexandrainspiredperfume dropship dropshipdiperlukan stokisdexandra perfumedexandra

1 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. 🌹Pakej Dropship: RM150 , dapat 2 botol besar percume + Free postage + registered sebagai Dexandra Authorized Dropship Malaysia . ------------------- . Kenapa ada yuran? . Setiap biz sure ade modal permulaan. Tp bukan takat bayar sesaje. Siap dpt 2 btl perfume, katalog, flyers dan mcm2 lagi. . 2 botol pon dah rm130 taw. Brg2 lain lagi. Sng cerite, Rm20 jek modal lps tolak price perfume. BETOL KE BETOL?? . Dari sini kita tapis insan2 yg btl2 serius nak buat duit siap2. Dgn ilmu bernilai ribuan ringgit yg akan diajar secara terus lps anda register. . Dr main fb insta xde hasil, better korang jadikan ketagihan korang main laman social sebagai MESIN DUIT! . Potential income 4-5 angka sebulan secara santai2 chill jekk. . ====================== . 💐Bahan iklan disediakan 🌺Whatsapp group disediakan 🌸Group Facebook disediakan ========================= . JANGAN LUPA SHARE DGN INSAN YG MEMERLUKAN. . Hnya anda yg mampu ubah taraf hidup anda. Bukan org lain. . Contact 012-3333-984 utk maklumat lanjut. . dropshipwanted dexandravipclub dropshipdexandra

3 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. TAHNIAH DEXANDRA PERFUME. . Alhamdulillah, Dexandra terima award dalam Industri Wangian. . . Ini membuktikan yang sememangnya Dexandra diantara perfume yang mendapat permintaan tinggi bahkan mampu dimiliki oleh semua golongan. . . Permintaan pun semakin tinggi, dan dengan rasa seikhlas hati, kami ingin mencari Dropship ataupun agent untuk bersama sama menjadi ahli keluarga Dexandra. . . semoga DEXANDRA terus terbang tinggi. . . whatssapp 📱012-3333-984. 984. 📱012-3333-984. . 💻www.f www.facebook.com/perfumedexand dexandravipclub projekmegaduitraya bazaarpaknil

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. RAIH RM7756.67 DGN INVEST RM150 SAHAJA. . . " Alhamdulillah, lepas join De'Xandra sy dpt income 4 bulan gaji. Duit gaji pulak tak terusik lgsg. Hidup sy huru-hara dgn order yg terlampau banyak. . -- Zahid, Sepang . . Apa yang anda akan dapat kalau menyertai team kami? . ✔ Pendaftaran sebagai Dropship terhad & akan ditutup dalam masa terdekat ✔ Modal perniagaan produk yang sangat rendah & berpatutan ✔ Info, gambar & testimoni produk disediakan oleh pihak kami ✔ Urusan jual beli dibuka setiap masa. ✔ Dropship adalah kumpulan pertama akan dimaklumkan apabila stok baru sampai ✔ Menerima ilmu perniagaan online & offline secara percuma daripada kami ✔ Dropship yang aktif berniaga akan menerima pelbagai hadiah daripada kami ✔ Marketing besar-besaran - TV3 , TV ALHIJRAH, RADIO ERA FM, HOT FM . . Bagi uolls yang berminat untuk jana pendapatan bersama De'Xandra Perfume, uolls boleh hubungi nombor di bawah. Kami akan memberi maklum balas secepatnya pada uolls! . ☎ Whatsapp >>> 012 3333984 ☎ Whatsapp >>> 012 3333984 ☎ Whatsapp >>> 012 3333984 . . Dah whatsapp sila komen DAH PM di ruangan komen di bawah ni sbb kami takut tak perasan whatsapp awk sbb ramai sgt nak join dan penyertaan adalah terhad!

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. SIDE INCOME MASYUKK SETIAP BULAN... . Misi pencarian Dropship Dexandra utk 2017 bermula!! Jom sertai sekarang dan jana side income bersama kami. 😁 . Kami nak bantu sesiape yang nak.. ✔ banyak MASA. ✔ banyak DUIT . . Tak tau nk berniaga?? Jangan susah.. kami ajar dari A to Z.. . Modal tinggi tak??? 😕 Jangan risau.. Modal permulaan yg sangat rendah, modal hanya pelaburan sekali, tapi untung berkali-kali.. . Ramai yang tak tahu bila daftar sebagai ahli terus dapat discount harga perfume up to 30% seumur hidup..😱😱 Ulang sekali lagi SEUMUR HIDUP. Tertakluk pada terma dan syarat.😘 . . Jadi tunggu ape lagi?? . PM lelaju atau tinggalkan number phone anda di ruangan comment ya? 😄 TQ!! . Nanti kami ajar buat DUIT cara Dexandra...😍😍 . 'Now Everyone Can Smell Expensive' . . 📞012-3333984 📞 012-3333984 . projekmegaduitra dropshipwanted dropshipdexandra dexandra dexandravipclub

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


: ===============. AGENT DROPSHIP WANTED !!! =============== . JOM BUAT DUIT ..HIDUP HURU HARA SEBAB DEXANDRA!! STUDENT!! SURIRUMAH!! SEMUA BOLEH JOIN !! ✿ Nak ke jual benda yang orang akan beli 2-3 unit sekaligus ? ✿ Dan yg paling best, TIDAK perlu keluarkan modal besar . Kami membuka satu platform dropship untuk anda belajar memulakan perniagaan. . NAK DAFTAR SBGAI DROPSHIPPER? ✆ WHATSAPP/SMS "DROPSHIP DEXANDRA" KE: 012-3333-984. 012-3333-984 3-984. 012-3333-984. . . ===== JADI DROPSHIP? ==================== Keuntungan SEBANYAK RM20 untuk setiap botol yang dijual 😍 ➡ Terdapat lebih dari 80 jenis branded inspired yang boleh anda jual ➡ Order stock bila ada customer pm nak order .. MUDAHKAN ? . ======================= APA BESTNYA PRODUCT NI? ====================== 👍 35ml EDP 👍 Boleh di bawa solat 👍 Produk bumiputera 👍 Tahan lebih dari 8 jam 👍 Mudah dibawa, travel perfumes 👍 Setanding produk antarabangsa 👍Haruman- haruman yang paling Popular di Pasaran inspirasi dari wangian JENAMA ANTARABANGSA menepati citarasa & permintaan rakyat malaysia. . . ================ DIBUKA ! ===================== ✅ Dengan hanya bermodalkan RM150 anda akan mendapat 2 botol dexandra dan sah menjadi Ahli Dropship Kami . ✅ Cukup Kuota Tawaran akan ditutup bila-bila masa sahaja . ✅ JANGAN TUNGGU LAGI , WHATSAPP SEGERA ! . ✆ WHATSAPP/SMS "DROPSHIP DEXANDRA" KE: 012-3333-984. 012-3333-984 3-984. 012-3333-984. . dexandr Dexandradropship dexandradrop

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. HANYA YANG BisnesDEXANDRA AKAN MENGERTI PERASAAN INI...huhu . 'Orang De'Xandra' tertunggu-tunggu musim raya macam yang lepas hari tu. . Majoriti akan buat sales 3 KALI GANDA. . Bayangkan jika bulan biasa boleh buat sales RM 10,000 sebulan . Masa raya boleh buat sales RM 30,000 sebulan. . Huhu...memang 'orang De'Xandra' raya sakan biasanya. . . Ada 'orang De'Xandra' yang bagi tau kami dia belanja raya untuk dia sorang jer....RM 6,000 JERR...huhu . Tu belum masuk belanja raya untuk adik beradik...anak-anak sedara...makcik-makcik. . Oran De'Xandra ni memang apa-apa pun akan SENTIASA INGAT ORANG LAIN. . Sebab founder sendiri dah ajar....KONGSI REZEKI. . Anda nak jadi seperti mereka 'orang De'Xandra'? . . Jom join bisnes Dexandra VIP Club Dropship Program . Bisnes yang sangat lain dari yang lain. . Konsep bisnes secara jemaah dan konsep kongsi rezeki. . Nak tau macamana Orang-orang De'Xandra boleh buat income 5 angka sebulan? . Wasap no ni - 012 3333 984 . dexandravipclub dropshipwanted onlineshoptrusted kualalumpur malaysia

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. "TODAY ITS GONNA BE WONDERFUL!!" . . dropshipwante dexandravipclub onlineshopping onlinebusiness easymoney simple

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. USAHA LEBIH , PENDAPATAN PON WOOOWWWW ‼️ . Takkan nak tunggu TERDESAK baru nak BERTINDAK .. sekarang SEBELUM _TERDESAK ⁉️ . Atleast kalau TERDESAK kita dah ada BACKUP 😊 . JUAL minyak wangi pun boleh buat DUIT tau!! Jangan pandang sebelah mata. . Yang berminat tu jgn pikir lama sangat. RUGI!!! 😉 . DROPSHIPWANTED ‼️ DeXandraPerfumes . pm/whtsapp sekarang 📱📱 👉012-3333-984 � 984 👉012-3333-984 👉012-3333- dexandravipclub wangiankehidupan luckydrawdexandra samsunggalaxys8 bazaarpaknil onlinebusiness

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. De'Xandra X Air Asia . 3sixty MAGAZINE AIRASIA cover dexandra ! . Siapa yg naik flight AIRASIA , kalo baca magazine 3sixty pasti akan terjumpa 1 page tentang dexandra.. Alhamdulillah bermula june 2017.. DEXANDRA mahu beritahu dunia kami WUJUD ❤ . Doakan ya semoga De'Xandra menjadi nama besar yg bakal di kenali dunia. Amin.. nantikan banyak kemunculan plan plan baru dexandra akan dtg. . Nak jadi salah seorg usahawan Dexandra?? . Contact 012-3333-984 012-3333-984 012 bazaarpaknil dropshipdiperlukan love tweegram instagood bestoftheday instacool instago all_shots follow webstagram colorful style swag allshots amazing smile follow4follow like4like instalike tbpicoftheday foodinstadaily

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . Lepas raya pulak tu. Sure ramai yg tgh kering kontang sekarang kann. . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 . dropshipwanted love tweegram instagood bestoftheday instacool instago all_shots follow webstagram colorful style swag allshots amazing smile follow4follow like4like instalike tbpicoftheday foodinstadaily

5 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. "MIMPI MENJADI KENYATAAN" . Kebanyakkan org bermimpi dgn perkara2 yang setiasa mereka fikirkan. . Tapi tidak ramai yg tahu sekiranya kita bermimpi / visualise perkara2 yg kita inginkan dlm keadaan alpha, dgn izin Allah pasti menjadi kenyataan. . Kita perlu rajin praktis mengawal subconscious mind utk membolehkan kita rasa, kita menghayati dan kita sudah pon mencapai impian tersebut. . So bukan semua mimpi adalah sia-sia. . "Pastikan Mimpi / Impian anda menjadi kenyataan." . dexandravipclub businessmindset thesecret dropshipmalaysia businesslife

6 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. POSTO‼️ . Patah pinggang laaa abg2 kurier nie angkat stock. Semua ready nak FLY ke customer. . Demand makin tinggi, In Shaa Allah kami akan penuhkan semua permintaan. . Yang penting CONFIRM sampai dgn selamat. . "CUSTOMER SATISFACTION IS OUR PRIORITY" . Berminat nak jadi salah seorang DEALER kami?? Berminat nak INCOME mcm air mengalir deras?? Berminat nak ada KEBEBASAN KEWANGAN?? Berminat nak LANGSAIKAN HUTANG2 Yang bertimbun tu?? Berminat nk buat bisness SANTAI-SANTAI INCOME KEPUK-KEPUK. . Kami akan tunjukkan JALAN dan PROVEN METHOD dlm bisness ni. . CONTACT . ❤️012-3333-984 3-984 ❤️012-3333-984 ❤️012-333 KAMI SEKARANG‼️ .

7 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


7 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. "I CHOOSE TO BE HAPPY" . dexandravipclub dropshipwanted

7 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . Lepas raya pulak tu. Sure ramai yg tgh kering kontang sekarang kann. . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 . dropshipwanted dexandraperfume perfumes malaysia kerjakosong jawatankosong bazaarpaknil likeforlike followforfollow promosiRAYA promosiramadhan dexandra sayajual duit income

8 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . Lepas raya pulak tu. Sure ramai yg tgh kering kontang sekarang kann. . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 . dropshipwanted dexandraperfume perfumes malaysia kerjakosong jawatankosong bazaarpaknil likeforlike followforfollow promosiRAYA promosiramadhan dexandra sayajual duit income

8 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . Lepas raya pulak tu. Sure ramai yg tgh kering kontang sekarang kann. . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 . dropshipwanted dexandraperfume perfumes malaysia kerjakosong jawatankosong bazaarpaknil likeforlike followforfollow promosiRAYA promosiramadhan dexandra sayajual duit income

8 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. SIAPA TAKNAK KOMISEN MELETOP❓❓ . DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 .  dropshipwanted dexandraperfume perfumes malaysia kerjakosong jawatankosong bazaarpaknil likeforlike followforfollow sayajual smule men women love money vacancy

8 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. SIAPA TAKNAK KOMISEN MELETOP❓❓ . DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 .  dropshipwanted dexandraperfume perfumes malaysia kerjakosong jawatankosong bazaarpaknil likeforlike followforfollow sayajual smule men women love money vacancy

8 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. "KEEP SMILING GUYS" . Lagi bnyak anda tersenyum, lagi bnyk rezeki yg datang. . Senyum itu satu sedekah juga 😉 . dexandravipclub dropshipwanted jutawanonline parttimejob vacancy silentmillionaire

10 Days ago
Dexandra VIP Club (dexandra_vip_club) Instagram Photos and Videos

Dexandra VIP Club

@dexandra_vip_club


Comment from Dexandra VIP Club:


. SIAPA TAKNAK KOMISEN MELETOP❓❓ . DROPSHIP DEXANDRAVIPCLUB DIPERLUKAN ‼️ . Bagaimana nak jana income setiap hari? Setiap bulan? Bagaimana? Terbuka kepada surirumah, student, pekerja awam, pekerja swasta, semua lah. Nak buat part-time boleh. Nak buat full-time boleh. Takde masalah. . Yang betul-betul serius nak tambah pendapatan dengan Dexandra perfume. Tak perlukan kelayakan spm, diploma, degree, master. Hanya memerlukan semangat yang berkobar-kobar nak jana income dengan Dexandra. . . • Komisen RM20 sebotol • Info, gambar, iklan disediakan • Group support disediakan • Yuran RM150 sekali sahaja . • Yuran RM150 ni anda akan dapat FREE: + free 2 botol Dexandra perfume + free flyers + free catalogs + free postage . Bayangkan dapat jual sebotol, komisen RM20. Kalau jual 30 botol sebulan, RM600 komisen macam tu je dapat. Cuba bayangkan dapat jual 10 botol sehari? Komisen untuk 30 hari, RM6000 bersih komisen awak‼️ . . WHATSAPP SAYA SEKARANG 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 0 1 2 - 3333984 .  dropshipwanted dexandraperfume perfumes malaysia kerjakosong jawatankosong bazaarpaknil likeforlike followforfollow sayajual smule men women love money vacancy

11 Days ago