cikton775

cikton775

@cikton775

🛫🕋
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


anak siapa kah ini ? ensem sgt ini mat alif

12 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Allah ciptakan kegelapan malam agar manusia mencari cahaya yang menerang...sebagaimana kegelapan hati disuluhi cahaya iman agar sentiasa terang benderang jalan kehidupan.

12 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Manusia takkan pernah lari dari kesibukan. Semua orang busy, tapi dalam kesibukan kita tu, kita kena cari masa utk tunaikan tanggungjawab kita sebagai seorang hamba.

13 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Kita akan bersama dengan orang yang kita kasih di hari akhirat nanti, Maka, cintailah orang-orang yang soleh iaitu para ulama kerana barakah mereka akan bersama dengan kita semasa didunia dan dapat membantu kita semasa diakhirat kelak

14 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


hari ini kita layan wyg satu family 😂😂😂

15 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


jomRIDE jomSUPPORT ObikeNightRide MondayNightRide >> SEMUA dijemput RIDE 🚴 Bersama : . > EVERY Monday NIGHT... > 930pm till late (Jangan Lambat). > meet up Lot 10, KL . >> ALL types of bicycles can join.. termasuk Obike. ** kpd guna Obike : sila Pastikan anda dah download Apps for Obike.. & DATANG AWAL utk mengambil Obike . 👉 pakaian = berwarna TERANG & CERAH supaya mudah d Nampak. 👉 pakaian yg SESUAI & SELESA utk berkayuh 🚴 👉 tlong pakai Kasut. 👉👉 jika ada/ nak pakai Helmet basikal & Lampu (blinkers) lagi Bagus 👍👍😊😊 . 👉👉 RIDE AT YOUR OWN RISK. . * makan 2 jam Awal Sebelum berkayuh utk Elakkan sakit perut. . thank u rideSAFE rideSMART always 👍👍😊😊 . jomRIDE 🚴 jomKayuh jomSUPPORT healthylifestyle healthyliving fitNOTfat . MondayNightRide nightRide Funride janjimaukayuh malambolehkayuhapaa . CyclingU cyclingisFun cyclingdevelopment citycycling kualalumpur KLcitycycling Allbicyclescanjoin RIDEATYOURO YOUROWNRISK . FFMnevernotSuppo FFMnevernotriding anotherdayanotherRide RidewithPride fixedgearUnite 1gear1familyFixieFamily FixieFamilyMalaysia @fixiefamilymalaysia

18 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


anak manja betol lah anak baba org ini

20 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


comelkan kami ????

20 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


*_HIKING & CAMPING by ACT Adventure_* Tempat : *BERKELAH MARAN PHG* Tarikh : *24 - 25/02/2018* Seat : *LIMITED to 30-40 pax* *ZIPLINE Activity* : Tambah rm50(terpulang pd individu) KOS : *RM80* *DEPOSIT RM50* sebelum 15/2/2018 *FULL PAYMENT* sebelum 20/2/2018 Include : 📌-MAKAN tengahari malam BBQ 🍗 serapan pagi 📌 guide 🕺🏔 📌 fly & ground 🏕 📌 permit 🏷 📌 basic first aid 👨‍⚕👩‍⚕ 📌 powil 🚚 *_Tentatif :_* *HARI PERTAMA* 7-8am=berkumpul di masjid 8-8.30am=briefing & doa 9am=mula pendakian 11/12am=sampai ke waterfall/campsite 12-3pm=rehat,mkan,solat 3-6pm=mandi air terjun/zipline 6-9pm=aktiviti bebas,solat 9-11= BBQ 🍗 *HARI KEDUA* 8-9am= breakfast 9-11am= aktiviti bebas,mandi 12-1pm=kemas2 & mula turun & bersurai 📌 Info lanjut: 1. BATMAN www.wasap.my/60122094837 2. MAT BLOOD www.wasap.my/601111781711 BA *164276611605* Maybank ( Siti Jemaah) Sila hantarkan resit bayaran ke BATMAN http://www.wasap.my/601220948 2094837 BALQIS http://www.was w.wasap.my/60174930246 https: ttps://chat.whatsapp.com/DwLU3

21 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


ini jgn ckp apa mem besar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

22 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


yg ini manja teruk bucuk baba ❤️❤️❤️

22 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


busuk baba ini😘😘

22 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


anak manja ini tau 😘😘

22 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Berminat utk menjadi Ejen Mampu Umrah? Dengan dgn bimbingan penuh dr sy.. 😊 Beri nama: No kad pengenalan: Kawasan Anda: “Contoh: Shah Alam” What’s app segera ke +60189888307 Atau klik link ini: http://toksheikh.wasap.my Ust Muhammad Soffi Ejen Premier & Mutawwif Elizzah Travel & Tours Kod Ejen: ELZ0011

22 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


jom kita pusing2 cari mkn 😘😘😘

22 Hours ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Assalamualaikum awak2 seme...nok tye kat awak2 dlm group ni atau group lain2..kot2 kenal dgn mamat ni. Yer kobek tabung surau kg ambe..tmn permint permai kg bukit cendering.. Kalu sape2 hok kenal leh ah tel ke ambe atau whapxx jer ..01129394759..cari sapai jumpe..byk kali doh kene pecoh ni.. Diharap saing2 seme leh pos ke group lain..biar jumpe gok mamat ni.. hari ni kite tulong org..esok lusa munking org tulong kiye pulop.. T kasih..

1 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Jangan lemah. Bangkit. Allah sentiasa bersama dengan orang yang sabar. Bila ditimpa ujian jangan lemah tetapi bangunlah mencari Allah untuk kekuatan. Ajari diri untuk ingat Allah walau kita senang dan susah

1 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


mlm2 lapar katanya jom lah baba bwk g mkn

1 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Jangan taksub dengan keindahan dunia kerana ianya melalaikan kita. Salah langkah kita terjerumus olehnya. Yang baik tidak semesti baik yang jahat tidak semesti jahat. Dunia hanya sementara akhirat selamanya.

1 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


hari ini anak baba ammar rempit dgn baba 😂😂😂

1 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Kita tidak akan pernah sempurna untuk "cukup" baik. Tapi cukuplah kita tidak berhenti untuk terus menjadi baik.

1 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


🛫 phuket

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


heppy je ecah baba sorgini 😂😂

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


manja baba sorg ini tak boleh baba nk keluar semua nk ikot

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Selamat ulangtahun buat isteriku @azwa_anuar16 yang ke 34 tahun .. semoga dirimu dilindungi, dirahmati dan diberkati oleh Allah SWT.. ku doa kan yang terbaik buatmu dan semoga hubungan kita hingga ke jannah... amin ...

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


arfan n ammar anak baba wat paling comel 😘😘

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


kak yana dgn ecah comel je kan 😍😍😍

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


anak baba wat muka comel 😂😂

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Selamat ulangtahun buat isteriku @azwa_anuar16 yang ke 34 tahun .. semoga dirimu dilindungi, dirahmati dan diberkati oleh Allah SWT.. ku doa kan yang terbaik buatmu dan semoga hubungan kita hingga ke jannah... amin ...

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


HIDUP akan sentiasa dipukul dengan ujian dan cubaan. Nikmat itu ujian, Taat itu juga satu ujian, Maksiat juga satu ujian, Bala juga satu ujian, Tapi yang paling penting , jangan sesekali putus asa dalam hidup kerna setiap yang berlaku ada hikmahnya yang tersendiri.

2 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


Aktiviti-Water Rafting ACT Superfriends @cikton775 with @empayar_adventures date -3 march (sabtu) time -9 am -2pm venue-kuala kubu bharu hp no-0125351809

3 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


dgn senyuman ku ucapkanq salam jumaat buat semua sahabat2 warga kota jomkurussihat

3 Days ago
cikton775 (cikton775) Instagram Photos and Videos

cikton775

@cikton775


Comment from cikton775:


saat itu kamu akan tahu apa maksud dari keikhlasan

3 Days ago